Review: Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Review: Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Waar precies lig iemands Breekpunt ? Een antwoord die vaak voorkwam tijdens Tom Clancy’s Breakpoint in onze gedachten. De mappen werelden van Ubisoft voelen beetje qua structuur zelfde aan , met enkel More »

Review : Big Bang Theorie Season 12 (Final Season)

Review : Big Bang Theorie Season 12 (Final Season)

Our whole universe was in a hot, dense state Then nearly fourteen billion years ago expansion started, wait The earth began to cool, the autotrophs began to drool Neanderthals developed tools We More »

Review: The Gifted Season 1 (DvD)

Review: The Gifted Season 1 (DvD)

In een Universum van Marvel , vinden we de Mutants underground collectief terug. Ondergedoken voor de Sentinels, op de vlucht voor de overheid die hun krachten willen misbruiken. The Gifted is gebaseerd More »

Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.

 

Nog niet zo breed was er een NBA franchise zoals we nu kennen met NBA 2K games.

De meer “arcade”-type games hadden een glorie periode en sierden de charts van de games op casual niveau.

NBA 2K Playgrounds 2 blikt ook niet alleen terug naar die arcade periode, maar brengt ook de arcade periode terug, en wie anders dan 2K games die dit kan verwezenlijken.

Tenslotte hebben zijn de grootste ervaring in sport games zoals we deze nu intussen al kennen.

Na de flop van het eerste Playgrounds titel, werd de fakkel doorgegeven aan 2K Games.

Waar deze 2de titel voor staat en hoe zij de glorie kunnen krijgen van de old skool games is waar 2K games in weet te schitteren.

Grafisch:

NBA  2K Playgrounds 2 mag je niet te serieus opnemen en dat merk je ook aan de beelden.

Waar je meer de realisme gewoon bent, maakt deze plaats voor meer cartooneske figuren.

Ook al blijf je duidelijk de personages en skills herkennen, het gevoel maakt plaats voor een 70’s/ 80’s gevoel van vintage Motown Cartoon of een Phat’s & Small Video.

Line-up van personages beperk zich niet tot huidige namen maar ook de klassiekers uit de geschiedenis maken hier een weergave.

Neem bv Micheal Jordan , Kevin Garnet , Shaquille O’Neal, Kobe Bryant, Kareem Abdul-Jabbar, Carl Malone,… de namen van vroeger en nu komen allemaal aan bod met hun bekende skills.

Met nu al 200 tot 500 namen komen aan bod die je naargelang je sessie weet vrij te spelen.

Je kan deze via je progressie vrij krijgen en aantal uren aan verslijten, of er is nog altijd de gehate microtransactie waar je personages kan vrij kopen en zo sneller jou favorieten samen weet te krijgen.

Conclusie:

Voor slechts 20 euro heb je een zalige arcade game in huis, verwacht nu niet het niveau van een NBA2K game maar een meer relaxte aanpak van NBA zoals we die kennen van vroeger.

Grafisch heeft NBA 2K Playgrounds 2 zeker iets speels en dat weet zich ook te sieren.

Dat je toch geruime tijd zal bezig zijn met het vrijspelen van personages speel enkel in voordeel dat de speelduur van NBA 2K Playgrounds 2 niet de eerste kortste keren afgelopen is.

Als het nu gaat om een local co-op sessie of online, NBA 2K Playgrounds 2 is ideaal om even tussendoor de tijd te doden.

Score :

7/10

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com