Review: Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Review: Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Waar precies lig iemands Breekpunt ? Een antwoord die vaak voorkwam tijdens Tom Clancy’s Breakpoint in onze gedachten. De mappen werelden van Ubisoft voelen beetje qua structuur zelfde aan , met enkel More »

Review : Big Bang Theorie Season 12 (Final Season)

Review : Big Bang Theorie Season 12 (Final Season)

Our whole universe was in a hot, dense state Then nearly fourteen billion years ago expansion started, wait The earth began to cool, the autotrophs began to drool Neanderthals developed tools We More »

Review: The Gifted Season 1 (DvD)

Review: The Gifted Season 1 (DvD)

In een Universum van Marvel , vinden we de Mutants underground collectief terug. Ondergedoken voor de Sentinels, op de vlucht voor de overheid die hun krachten willen misbruiken. The Gifted is gebaseerd More »

Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start.

De geruststelling dat de reeks nog blijft leven en door de mazen van het net wist te ontsnappen door de “cancel Bear” van de zenders.

 

 

Met de grandioos cliffhanger in 4de seizoen en weten dat de reeks nog enkele jaren kan doorgaan, wisten de makers alvast een synopsis op te zetten die perfect aansluit bij vorige en komende seizoen(en)

Verhaal:

Kleine spong vooruit in de tijd waar we direct 6 jaar later staan.

 Eliza Taylor as Clarke

De gevolgen na Praimfaya heerst een nieuwe wereld, met Clarke als enigste overlevende op de aarde in gezelschap van Madi die ze gedurende die 6 jaar leerde kennen.

De geheimzinnige Night Blood word zo onder de bescherming genomen van Clark.

Alleen is op een grote wereldbol nogal zacht uitgedrukt, want wie weet wat er rond huist.

Zonder familie dool Clark met Madi als haar enigste die dicht aanleunt bij familiegevoel rond, ook voor Madi is Clark het dichtste aan familie die ze heeft.

Lola Flanery as Madi and Marie Avgeropoulos as Octavia

Nieten beseffen dat haar moeder, Octavia, Bellamy en andere van the 100 opgesloten zitten in een bunker, zet Clark toch de zoektocht verder in de hoop iemand te vinden.

In de 6 jaar die reeds voorbij gegaan zijn is dan ook veel gebeurd, zowel boven en onder de grond.

Samenwerkingen werden gevormd tussen the 100 en Wonkru, Bellamy die leider is geworden van de Arc waar een kleine groep overlevenden in vrede weten te leven.

En Octivia zelf die kiest nog altijd voor  de weg van Wonkru en oorlog.

Duidelijk dat er meerdere situaties tegelijk lopen en dit kan enkel op een clash eindigen.

Cinematografie:

Wat er na de gebeurtenissen van het vorige seizoen allemaal is gebeurd, word al direct in de eerste afleveringen duidelijk.

Chris Larkin as Monty

Een snelle up to date cursus geeft je de inzicht in de ontwikkelingen en het verhaal.

Na de epische climax van vorige season weet je ook dat een schip met gevangenen wist de planeet te benaderen en dit ook voor een nieuw verhaal lijn weet te zorgen.

Season 5 draait hier ook allemaal om en meer.

Conclusie :

The 100 blijft in een 10-delige season nog altijd de art van verhaal brengen leveren op meester klasse.

De verkenning van nieuwe verhaallijnen en scenario’s weten de spark te geven die The 100 altijd weten te geven, samen met gevoel van adrenaline.

Dat de makers bekend maken dat dit het einde is van “Book One” doet ons dan ook vermoeden dat een vast pad is afgelegd voor de overlevenden.

The 100 Season 5 en Season 1 – 5 box is nu verkrijgbaar op DVD

 

Score:

8,9/10

 

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com