..::E3::.. Gears of War Judgment Preview

Op de E3 2012 werd deze game aangekondigd begin 2013. Opmerkelijk is dat Epic Games de handen samenslaat met “People Can Fly” , ontwikkelaar van Bulletstorm. Clif Bleszinski, bedenker van GOW, vond dat de moeilijkheidsgraad van games dezer tijd te laag ligt en dat de gamers meer behoefte hebben aan een grotere uitdaging zoals die in Dark Souls. Bleszinksi melde ‘Je gaat sterven, als deze game je niet laat zweten dan doen we ons werk niet goed.’

Verder wordt de multiplayer omgetoverd naar een typische Team fortress. Voor het eerst zal je kunnen kiezen uit verschillende klassen zoals engineer, soldier, medic en scout. Baird , engineer, zal uitgerust worden met een gnasher en blowtorch en zal sentry turrets kunnen neerzetten als ook omheiningen reparen. Cole, soldier, krijgt een lancer en een boomshot en kan teamgenoten bevoorraden door ammo boxen op de map neer te leggen. Hendricks, medic, wordt uitgerust met een lancer, snub pistol en wat stim gas-granaten waarmee ze spelers kan reviven. Tot slot is er nog Paduk, scout, met een longshot, snub en een beacon-granaat.

[kaltura-widget uiconfid=”8254962″ entryid=”1_t537depr” width=”666″ height=”499″ addpermission=”” editpermission=”” /]

De nieuwe Overrun-modus zal bestaan uit 2 ronden waarbij je eenmaal 2 objecten moet verdedigen en anderzijds moet aanvallen. Je zal in 2 teams van 5 spelers dit doen. De 4 verschillende klassen zal je omhoog kunnen levelen maar eveneens individueel te levelen.

Judgment is een prologue op de trilogie en speelt 15 jaar voor de 1ste GOW met centraal Lt. Baird die terecht staat en beschuldigd word van verraad en diefstal.

GOW Judgment komt begin 2013 uit exclusief voor Xbox.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights