Review: Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Review: Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Waar precies lig iemands Breekpunt ? Een antwoord die vaak voorkwam tijdens Tom Clancy’s Breakpoint in onze gedachten. De mappen werelden van Ubisoft voelen beetje qua structuur zelfde aan , met enkel More »

Review : Big Bang Theorie Season 12 (Final Season)

Review : Big Bang Theorie Season 12 (Final Season)

Our whole universe was in a hot, dense state Then nearly fourteen billion years ago expansion started, wait The earth began to cool, the autotrophs began to drool Neanderthals developed tools We More »

Review: The Gifted Season 1 (DvD)

Review: The Gifted Season 1 (DvD)

In een Universum van Marvel , vinden we de Mutants underground collectief terug. Ondergedoken voor de Sentinels, op de vlucht voor de overheid die hun krachten willen misbruiken. The Gifted is gebaseerd More »

Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Ontgrendel de Tovenaarzombie tijdens het St. Zombie Dag-festival in PvZ: De strijd om Neighborville

De gloednieuwe Tovenaarzombie staat klaar tussen de potten met goud en ballonnen in de vorm van een kabouterhoed in Plants vs. Zombies:

De strijd om Neighborville tijdens het festival-evenement van maart: St. Zombie Dag-festival!

Op zoek naar wat goud aan het einde van de regenboog?

PvZ: De strijd om Neighborville heeft deze maand iets magisch in de aanbieding – spelers kunnen vanaf vandaag het nieuwe Tovenaarzombie-personage verdienen door het einde van de Prize Map te halen!

Spelers kunnen ook het zeldzame Citron 5000-kostuum verdienen. Het Legendary Wishbreaker-kostuum van de Tovenaarzombie is te verdienen zodra 100% van de prijzen van deze maand zijn ontgrendeld.

De gloednieuwe Tovenaarzombie is een krachtige magiegebruiker die op de hoofden van zijn bondgenoten kan rijden, maar ook als solo-personage kan opereren, waarbij hij zijn bovennatuurlijke vaardigheden kan gebruiken, waardoor nog meer strategieën mogelijk zijn voor je squad.

Meer informatie over de Tovenaarzombie en zijn mogelijkheden vind je hier.
Als je de Tovenaarzombie niet tijdens het St. Zombie Dag-festival in maart hebt verdiend, maak je dan geen zorgen! Je kunt hem vanaf april nog steeds ontgrendelen voor 500.000 munten.

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com