Gravity Rush Event

Intro door Darklord:

Op 30/05 zonden we Belgiumforce naar de pers release event van Gravity Rush, een waanzinnige game voor Playstation Vita, dit is wat Belgiumforce te vertellen had bij zijn terugkeer van het event dat doorgin in de Indoor Skydive , Roosdaal.

hieronder een Video door onze vrienden bij Powerplay met in de eerste seconden BelgiumForce

Op 30 mei werden we uitgenodigd op het  Gravity Rush Evenement dat zich plaats vond in Roosendaal in het Indoor Skydive complex.

Het evenement werd georganiseerd door Sony Computer Entertainment.

Toen we aankwamen in Roosendaal zag het er op het eerste gezicht al heel goed uit. Dit zou ook komen doordat we het goede weer aan onze kant hadden.

 

Na het mooie zicht van het gebouw werden we naar binnen geleid voor een kleine voorstelling van de Game Gravity Rush dat op 13 juni in de rekken zal liggen en enkel voor PS Vita verkrijgbaar is.

 

Na de voorstelling mochten we met zen allen aanschuiven aan het Japans buffet. Dat onze maag al goed vulden zodat we niks te kort gingen komen voor de rest van de dag.

 

Vervolgens was er ook een bungee trampoline wedstrijd waarmee je mooie prijzen kon winnen. De bedoeling van de wedstrijd was dat je Gravity Rush zo goed mogelijk ging nadoen met je sprongen en salto’s. Helaas konden we dit niet meedoen mits enkele blessures aan hand en knie.

 

Wat er natuurlijk ook niet kon ontbreken van het manga spel was dat je je eigen kon laten tekenen in manga style wat mij Belgianforce een mooi portret opleverde.

 

 

Nadat mijn mooie ik was getekend mochten we ons naar boven begeven voor het skydiven.

Eerst en vooral moesten we onze kledij passen en aandoen voor dan vervolgens heel de reeks af te werken met helm,bril en oordoppen vooral omdat de windturbine veel lawaai maakte zodat we te minste er tegen beschermd waren.

Natuurlijk kregen we eerst nog een filmpje te zien van hoe we ons in de tunnel moesten begeven en hoe we onze houding moesten aanpassen zodat we stabiel bleven zweven (wat niet echt makkelijk was).

Tijd om ons in de windturbine te begeven. Zo cool als we ons er in willen wagen en hoe makkelijk het er uitziet stappen we er in. Na enkele seconde voel ik al dat het niet echt zo makkelijk is als het eruit ziet al een geluk dat de instructeur erbij is zodat we niet tegen de wand vliegen. Het  is een fantastisch gevoel dat je gewoon zit te zweven, maar dat was maar voor wel geteld 1 seconde want dan lag ik al met men gezicht bijna op de grond. Maar soit we waren 5 min in windturbine mits we toch met een redelijk grote groep waren. De 5 minuten werden verdeeld in twee keer 1min 30 en de laaste was 2min zodat we de top even konden bereiken wat een noch machtigere gevoel gaf.

Toen we met onze 2 voeten terug op de grond kwamen en even terug de zwaartekracht gewend waren geraakt was het tijd om ons terug om te kleden. Tijd om het spel even uit te testen. Het spel draait er op dat je met je magische krachten met de zwaartekracht kunt spelen zodat je op muren kunt lopen en van de ene kant naar de andere kant kunt springen. Je moet er wel voor zorgen dat je op een muur of toren terecht kunt komen anders ben je opgeslorpt door de donker rode massa die in de lucht hangt. Het verhaal wordt voorgegeven alsof je een strip aan het lezen bent wat me doet denken aan het spel XIII.

 

Zo gedaan met spelen op het Gravity Rush Event en nu terug richting huis.

Dit was een mooie uitstap met dank aan Sony Computer Entertainment en playr00m

 

Belgianforce out!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights