MOONRAKER IS EEN VAN DE ZES BOND-FILMMISSIES IN 007™ LEGENDS

Game news PC PS3 Xbox 360

007 Legends word de James Bond game van het jaar met een bundeling van de grootste james bond klassiekers.

Moonraker, de elfde film uit de Bond-serie, is een van de zes missies in de game 007™ Legends die zijn gebaseerd op een klassieke Bond-film.

Dit keer ga je als de geheim agent naar het bekende ruimtestation van de schatrijke industrieel Hugo Drax.

Zorg ervoor dat niemand je ziet en bepaal zelf of je de samenwerking aangaat met onbetrouwbare bondgenoten. Terwijl je de ruimtebasis van de schurk infiltreert, reken je af met een van de beroemdste handlangers uit de Bond-geschiedenis: Jaws. Wees je vijanden te slim af en voorkom dat Drax de wereld vergiftigt.

De unieke Bond-game 007 Legends bevat een origineel verhaal dat zes klassieke Bond-films met elkaar verbindt. Daarmee is het de meest diverse Bond-game tot nu toe!

Net als in de films kun je in 007 Legends aan de slag met hypermoderne spionagegadgets, stoere voertuigen en een groot wapenarsenaal, waaronder Bonds trouwe Walther PPK. Reis naar exotische locaties en gebruik de klasse en stijl van Bond om beruchte schurken en hun brute handlangers uit te schakelen, indrukwekkende stunts uit te voeren en kennis te maken met de bloedmooie Bond-vrouwen.

007 Legends wordt onder licentie van EON Productions Ltd. en Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Inc. (MGM) ontwikkeld door Eurocom voor het Xbox 360® videogame en entertainment systeem van Microsoft, het PlayStation®3 computer entertainment systeem en als download voor Windows PC.

Geef een reactie