ACTIVISION EN MARVEL ONTHULLEN EXCLUSIEVE RESERVERINGSBONUSSEN VOOR THE AMAZING SPIDER-MAN

ACTIVISION EN MARVEL ONTHULLEN EXCLUSIEVE RESERVERINGSBONUSSEN VOOR THE AMAZING SPIDER-MAN™

Verwoest alles op je pad met Rhino en speel voor het eerst in de geschiedenis als de enige echte Stan Lee!

de  fantastische en exclusieve reserveringsbonus aan voor de The Amazing Spider-Man™ zijn bekend

In deze game, die op 26 juni uitkomt, kun je uitgebreid door Manhattan slingeren als Spider-Man in een originele speelbare epiloog van de nieuwe film van Sony Picture Entertainment. De reserveringsbonussen voor The Amazing Spider-Man zijn vanaf vandaag beschikbaar en bestaan uit de Rhino-uitdaging van Bol.com en een speciale missie met een volledig speelbare Stan Lee van Smartoys.

Reserveer nu bij Bol.com – The Rhino-uitdaging
Kruip in de huid van de superschurk RHINO en dender door Manhattan in deze exclusieve, verwoestende uitdaging! Ontketen Rhino’s krachten en vernietig alles op je pad in deze tijduitdaging vol snelheid, combo’s en natuurlijk heel veel breekbare voorwerpen! Deze uitdaging is ALLEEN speelbaar op het Xbox 360® video game and entertainment systeem van Microsoft en het PlayStation®3-systeem. Zolang de voorraad strekt. Deze actie is een beperkte periode geldig.

Reserveer nu bij Smartoys – Speel voor het eerst als Stan Lee
Er komt eindelijk een eind aan alle geruchten, want in The Amazing Spider-Man kun je voor het eerst in de huid kruipen van de enige echte STAN LEE! Speel als Stan ‘The Man’ Lee en geniet van zijn eigen speciale missie in Manhattan. Leen de vaardigheden van je goede vriend Spider-Man en help Stan de pagina’s van zijn laatste script te verzamelen in een spectaculaire race door Manhattan. Stans missie zit vol met de grappige dialogen waar zijn fans zo dol op zijn en aan het einde van de missie wacht je een speciale verrassing! We vieren dit jaar niet voor niets Spider-Mans 50e verjaardag! ALLEEN beschikbaar voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft en het PlayStation®3-systeem. Zolang de voorraad strekt. Deze actie is een beperkte periode geldig.

Ontdek wat er gebeurt na het einde van de film!

Speel de rest van het verhaal in de game The Amazing Spider-Man™ en slinger je een weg door New York City. Kruip in de huid van de jonge Peter Parker die zijn nieuwe Spider-Man-krachten ontdekt en de verantwoordelijkheden die daarmee gepaard gaan. Maak gebruik van het innovatieve Web Rush-systeem om vrij door Manhattan te slingeren, ga de strijd aan met verschillende criminelen en neem het op tegen klassieke Marvel-superschurken. Het verhaal van de game is geschreven door Hollywood-scriptschrijver Seamus Kevin Fahey (die afleveringen schreef voor Spartacus: Gods of the Arena en de nieuwe serie van Battlestar Galactica) en speelt zich af na de gebeurtenissen van de film. The Amazing Spider-Man biedt een gloednieuw, meeslepend en filmisch avontuur waarin je echt in de huid kruipt van je favoriete superheld, Spider-Man.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights