E3 2012 Recap : Konami

E3 2012 lig nu toch al ietsje meer dan een maand achter ons, en met Gamescon net om de hoek we wilden jullie toch even een terugblik geven op de Konami E3 line up in deze deel  2 van onze E3 Recap.

wie onze eerste deel over Microsoft Xbox 360 heeft gemist kan deze hier hernalezen

KONAMI liet dan ook vol plezier hun line up aan van E3 2012 met ons delen

De focus lag op de kernactiviteiten en op nieuwe Social Gaming ervaring

Allereerst is er Castlevania – Lords Of Shadow 2 die we mogen verwachten

Deze  sequel op Lords Of Shadow 1 draait terug om Gabriel die in zijn vampier-vorm op zoek gaat naar zijn verloren krachten om zo de strijd aan te gaan met een nieuwe dreiging, terwijl hij het ook te verduren krijgt met de Belmont Clan die jou maar al te graag dood zien.

Mirror Of Fate voor Nintendo DS zal nog voor Lords Of Shadow 2 uitkomen en de nodige climax zetten die de aanleiding geven naar Lords Of  Shadow  2

Frogger is back en dat hadden we al geweten,
nu komt onze groene vriend ook terug in een ware Pinnball vorm
Met deze game is het bewijs geleverd dat Frogger alles behalve dood is en nog altijd anno 2012 springlevend is voor zowel ouwe trouwe fans als nieuwkomers

Karaoke Joysound veranderd dan als het ware je wii console in een waardige Karaoke machine, met meer dan  30 tracks om mee te beginnen.

kies uit jou favoriete gerne, artist , noem maar op.

Kopen i s voor zover bekend nog niet mogelijk, wel kan je songs “huren” voor een dag,  3 dagen of zelfs een maand telkens maximum.
de database zou bestaan uit een  1000tal songs en meer.

Karaoke Joysound is meer dan karaoke, de game bevat ook leuke minigames zodat alle spelers samen kunnen werken, door gebruik van een wii-mote, spelers kunnen dan ook uitgebreid de game aanpassen met elk een eigen moeilijkheidsgraad of  1 moeilijkheidsgraad voor alle spelers.

karaoke Joysound word geleverd met  2 microfoons

En het nieuws bleef maar binnenstromen, want Konami had ook nieuws op het Metal Gear Solid vlak, zeg maar 2 keer nieuws zelfs, eenmaal nieuw  eenmaal Handheld related met Metal Gear Solid Revengeance & een HD collection voor PS Vita

Ontwikkeld als deel van Platinum Games zou deze game het verhaal uitspelen van Cyborg tegen Cyborg.

De hoofdpersonage Raiden was ooit iedereens angst onder de naam “Jack the Ripper” tijdens de eerste liberale burger oorlog.

Nu word zijn Combat skills voorgezet via een Cyborg lichaam met vlijmscherpe messen die zelfs Drones in 2 weet te hakken.
Raiden word gerecruteerd onder de mantel van een VIP beschermingsprogramma door een militaire programma.
Onbewust staat Raiden voor een grote confrontatie, wanneer  hij op zijn pad begeeft naar een Epic Clash tegen talloze Cyborgs

New Little King’s Story word dan een real time strategie levens simulatie en is eigenlijk een Reboot van de Little King’s Story Franchise. die in maart al werd gereleased in

Japan,. New Little King’s Story komt naar de Playstation Vita dit najaar in Europa.

De hoofdpersonage King Corobo & de heldin Princess Apricot komen terug in deze gloednieuwe avondduur.

De Vita versie zal uitera

ard een volledige touch gebaseerde controle krijgen en krijgt een visuele engine die het systeem zijn krachtige processor ten volle zal gebruiken zodat zelfs de weersomstandigheden en dag en nachtcyclus naadloos over elkaar vloeien.

Uiteraard waren we al onder de indruk van deze Line up, maar kon ook Pro Evolution Soccer aan de lijst niet ontbreken en dus mocht inderdaad ook Pro Evolution Soccer 2013 niet aan de lijst ontbreken, 1 van de paradepaardjes van Konami.Helaas veel op het moment van schrijven was nog niet bekend, maar we houden jullie alvast zeker op de hoogte van alle PES-reilen en zeilen.

Puzzle Chasers is een zoals de titel zelf zegt een Puzzel game van Hibertum die via Konami NIET gedistribueerd zou worden, je lees het goed, het word Niet verdeeld (als in de vorm van optische media) want na de successen van Ubisoft, gaat ook Konami voor Social Media gaming via het Facebook Platform.

In de game volg je personage Roxy, Blake & Austin, de aapjes die op een reis zijn om de gemene Dimitri Forte tegen te houden van zijn plannen om werelds grootste monumenten te vernietigen.

speel nu de game zelf op Facebook via Deze link

Silent Hill: Book of Memories maakt zijn deuut op Playstation Vita in oktober 2012

de komende game zal de grootste nadruk leggen op connectiviteit en multiplayer actie tot maximum  4 spelers.

In het begin van de game krijgt de speler de mogelijkheid zijn eigen personage te maken zodat geen enkele personage identiek is en kan man of vrouwelijk zijn.

met een brede waaier aan verschillende wapens zal de speler zo een vorm van experience punten kunnen ontvangen bij het voltooien van bepaalde doeleinden.

 

tot slot om deze Line Up af re sluiten breid Konami verder uit met de HD reeks, met als nieuwe telg in de serie : Zone of The Enders HD Collection.

2 veelbesproken games samengebundeld onder  1 retail Disc met beide Zonde Of Enders en zijn vervolg : Zone Of Enders : The 2nd Runner , beiden herwerkt in een hD versie.
in Zone Of Enders spring je in de cockpit van een futurische Mech op hoge altitudes in een gevechtgebied : Zone Of Elders.
Konami brengt deze snelle actie game en zenuwslopende verhaal aan de hand van Hideo Kojima.
Red de bevolking van Jupiter’s maan en europa van de totale vernieling met fantastische vuurkracht in een interstellaire conflict terwijl in ZONE OF THE ENDERS 2 je als speler terug in conflict komt met een nog hogere prijs te betalen waaronder het lot van Jupiter en mars die dreigen uit balans te vallen.
Tal van nieuwe gameplay features werden uiteraard aan de game toegevoegd zodat zelfs  oude fans iets nieuws in de game terug vinden.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights