Readers Pick : Uncharted 3 : Drake’s deception

Uncharted 3 : Drake’s deception is het derde deel van de game reeks met nog steeds in de hoofdrol Nathan en niet te vergeten zijn “sidekicks” Chloe, Sully, Cutter en Elena .

 

Samen gaan ze op zoek naar de Iram of the Pillars , een soort Atlantis in de woestijn .
Niemand weet eigelijk wel zeker of die nog bestaat , het zou al duizenden jaren vergaan zijn in de woestijn . Natuurlijk kan je geen actie avontuur game maken zonder vijanden , en dat zijn Katherine Marlowe en haar handlanger Talbot die ook dolgraag de Pillars willen vinden .

Het game :

Het game komt wat traag op gang, veel uitleg over wat je moet en gaat doen , en het voorstellen van de personages , maar na dat gaat het game in 2de versnelling , en wat voor één ! Zoals ik al vermelde het is een actie avontuur game dus over daken springen en door nauwe steegjes wurmen is er geen gebrek aan wilde shoot outs met RPG’s en granaten gooien zeker ook niet , je hebt een groot arsenaal een wapens wat wel een plus punt is in een avontuur game.

Uncharted-3-Drakes-Deception-Screenshots-16

Raadseltje :

In een actie avontuur game horen natuurlijk ook puzzels , waar er zeker niets op aan te merken valt in dit game , sommige puzzels zijn wel echt zoeken maar weet wel dat alle antwoorden in de kamer aanwezig zijn dus ogen open houden !

uncharted-3-drakes-deception-82

Om op de cover te zetten :

Door het game heen kom je op prachtige locaties terecht , je ogen krijgen zeker ook wat , Naughty Dog perst alles en meer uit de PlayStation 3 , wat daar je daar allemaal te zien krijgt is gewoon prachtig , de beelden zijn bijna te goed op waar te zijn .
Een vluigtuig stort neer met Nathan aan boord te midden van de woestijn met een heleboel actie op voorhand , nadat je neergestord bent is het aan jouw om Nathan zonder al te veel kleerscheuren uit die woestijn te halen , geniet van de beelden want dit zie je niet in een andere game .

Shooter ? :

de vuurgevechten zijn soms wel wat slordig , terwijl je moet klimmen en springen kommen er gorden vijanden aan gelopen om Nathan een kopje kleiner te maken , ze wachten nauurlijk niet tot op je op begane grond bent dat is natuurlijk wel wat frustrerend als je 5 of 6 keer moet proberen om de ladder op kruipen , sta je dan uiteindelijk wel op vaste grond en heb je je wapen ter hand genomen moet je dan nog die 50 man om leggen om verder te kunnen , oké ik geef toe ik schiet ook graag wel 50 man neer in een game , maar daar ga ik dan wel een FPS voor in men PS3 stoppen.
tot slot :

Uncharted-3-Drakes-Deception-Screenshots-1
Het is een top game zelfs één van de beste tot nu toe voor de PS3 zeker qua graphics is het een uitblinker , gameplay gaat vlot , een game van formaat en zeker voor de fans van de reeks.

plus :box

  • graphics
  • spectaculair
    en voor de Playstation fans : het is exclusive !
  • episch verhaal

min :

  • slordige vuurgevechten
  • stealth elementen

Score : 9,8/10

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights