South Park : The Stick Of Truth

South Park : the Stick Of Truth krijgt pre-order bonussen:

A hero wil Rise, an dit op de speelplaats van het  4de leerjaar.

de redder van South Park zal vanaf  5 maar 2013 op jou console verschijne op Xbox 360 , Playstation 3 en PC.

en daar horen ook  pre-order bonnussen bij :

 

zoals de Good Times With Weapons Pack met exclusieve wapens en kostuums voor al wie South Park ; The Stick Of Truth pre-orderd.

de Pack is gebaseerd op 1 van de meest populaire afleveringen ooit :

  • Met de Bulrog Chicken Attack, roep je de verwoestende ninja krachten op van Bulrog en verander je je zielige vijanden in kippen! BLAM! “Nya-nya-nya-nya-na naa!  Now you are a chicken!”
  •  Met Cartman’s Kick-Ass Sai, het ultieme vernietigings wapen doorboor je de gevaarlijkste vijanden! Neem de Sai op en baan je een weg door South Park!
  •  Samurai Kostuum. Laat je spierballen zien in deze bad-ass outfit compleet met een samurai masker, een beeldige cape, en het hardste kartonnen schild dat je aan deze kant van Takagawa zal vinden. Trek die broek aan en maak je klaar voor de ultieme pwnage!

De Mysterion Superhero pack is dan weer een Xbox 360 exclusive

Met dit Superhero Kostuum, ben jij gekleed als de volgende South Park superheld!

Als Mysterion ga jij de strijd aan met de grootste schoften dankzij je Mysterion Special Attack!  een dodelijke combinatie van heimelijkheid en vuurkracht  waarbij je vijanden niet zullen weten waardoor ze net getroffen warden!

ten slotte is er ook nog de duivelse knipmes de Dolk Van Cthulhu!  Het is exact hetzelfde wapen waarmee Mysterion werd neergestoken en gedood in de gestoorde maar klassieke South Park aflevering “Mysterion Rises.”  En nu… ligt het lot van de Cult of Cthulhu in jouw handen!

De 3de eerste DLC’s komen eerst op Xbox 360 als première, elk met een stand alone verhaal.

South Park krijgt ook ondersteuning voor Kinect

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights