De wapens in Halo 4

Xbox 360

Alle zelf respecterende shooters game heeft zijn  line-up aan wapens, aldus ook Halo4 die vanaf 6 November in de winkel ligt

Via Halo Waypoint Op Xbox 360 kun je de video bekijken waarin de wapens worden voorgesteld, maar wij bij Playroom geven je alvast de  video hieronder kado in geval je geen toegang tot je geliefde console hebt (op het werk zit bv)

et eerste deel bestaat uit onder andere een video, waarin bekende, maar toch af en toe verrassende wapens onderzocht worden die gebruikt worden door de Master Chief en door de rest van de UNSC.

Zie en hoor de wapens in actie, en krijg inzicht in objectieve tech specs, subjectieve impressies, en het advies over hoe en wanneer je de wapens zou moeten gebruiken van de ontwikkelaars van de game.

Geef een reactie