ShootMania Storm beta

image004

ShootMania Storm gaat binnenkort in Beta mode,

vanaf 19 december kun je aan de slag met de game die vanaf 23 januari in de winkel ligt.

Shootmania is beschikbaar voor PC via Maniaplanet.

De Beta 2 bevat nieuwe game features alsook nieuwe tools voor de ManiaPlanet hub:

ManiaPlanet 2.0

  • 3D Object imports in de map editor
  • ManiaCup: Deze “eSports 2.0” tool laat spelers toe makkelijk een toernooi op te zetten, inclusief registratie van spelers, prize pool management, etc…
  • ManiaTeams: Spelers kunnen hun team op ManiaPlanet registreren, de statistieken volgen, voor toernooien inschrijven, etc.

ShootMania Updates

  • Nieuwe moves (Laser Jump, Wall Jump, Grappling Hook en meer)
  • Nieuwe Game modi: Victory en Fortress
  • Opening van de “Welcome Build”: De “Welcome Build” is een specifieke game build special gemaakt om een makkelijke intrude tot SMS te bieden voor nieuwkomers, en biedt gratis toegang tot de Royal en Elite game modi.

Bij de release van SMS is deze build gratis en beschikbaar voor iedereen. Maar vanaf oktober kunnen bestaande ManiaPlanet spelers hun vrienden een uitnodiging sturen om de client te downloaden en wordt deze ervaring enkel mogelijk via uitnodiging.

De first-person shooter ShootMania Storm wordt ontwikkeld door Ubisofts Nadeo-studio en treedt in de voetsporen van TrackMania, Nadeo’s succesvolle arcaderacer. Als onderdeel van het ManiaPlanet-systeem worden spelers van ShootMania Storm middenin in hun game-ervaring geplaatst. Tot nu toe hebben spelers al meer dan 15 gamemodi en 20.000 maps gecreëerd met ManiaPlanets eigen gepatenteerde map-editor.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights