Assassin’s Creed 3: tweede DLC Pack!

image005

Gisteren kondigde Ubisoft het ‘Veteranen’ pack aan, het tweede DLC pack voor Assassin’s Creed III, die vanaf vandaag voor Xbox 360 en PS3 beschikbaar is. Vanaf 15 januari kunnen ook de PC gamers dit pack aanschaffen.

Het Veteranen pack breidt de Assassin’s Creed III multiplayer ervaring verder uit met nieuwe speelbare personages en mappen:

Drie multiplayer personages waaronder de invloedrijke Gouverneur, de veerkrachtige Highlander en de gevreesde Coyote Man.

Drie multiplayer mappen waaronder Charlestown, Fort St-Mathieu en Saint Pierre.

Het Veteranen pack is inbegrepen bij de Assassin’s Creed III Season Pass, die gamers met de originele game recht geeft om alle vijf DLC packs te downloaden. De Season Pass is 25% goedkoper in vergelijking met de prijs van de 5 DLC packs apart. De Assassin’s Creed III Season Pass is beschikbaar voor 2400 Microsoft Punten op Xbox Live of € 29.99 op PlayStation® Network en Windows PC.

Toekomstige Assassin’s Creed DLC bevat onder andere ‘De Tirannie van Koning Washington’, een gloednieuwe single player campagne verteld aan de hand van drie verschillende episodes die gamers een inkijk geeft in een alternatieve geschiedenis van de gebeurtenissen na de Amerikaanse Revolutie.

Het jaar is 1783. De Amerikaanse Revolutie is voorbij, maar de echte strijd is pas net begonnen en George Washington heeft zich in een bui van blinde machtswellust tot koning gekroond. Het is nu aan onze held Connor om de tiran van zijn troon te stoten en het land te bevrijden.

Alle Assassin’s Creed III DLC packs zullen ook beschikbaar zijn voor Wii U™.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights