Far Cry Outpost App

Ubisoft lanceert een nieuwe app : Far Cry Outpost

Deze is vanaf nu beschikbaar in Europa voor iOS en Android.
Met deze Far Cry 3 app voor Multiplayer en Co-op kunnen spelers gecodeerde data ontcijferen die ze vinden tijdens online speelsessies.

Op deze manier kunnen ze geavanceerde aanpassingen voor hun wapen vrijspelen en hun Loadouts ‘on the go’ aanpassen.

Far Cry outpost laat spelers ook toe hun vooruitgang te volgen via dagelijkse en wekelijkse uitdagingen, hun statistieken te bekijken, zich te vergelijken met vrienden en de maps die gemaakt worden met de in game map editor bij te houden.

Gedetailleerde features:

  • Decodeer data die je in game vindt om geavanceerde wapen mods vrij te spelen en bonus XP te krijgen. Wacht niet met decoderen tot je aan het spelen bent, doe het gewoon on the go! Eens je een wapen mod hebt vrijgespeeld kan je het accepteren, aan één van je vrienden geven of doorverkopen voor meer XP, allemaal rechstreeks van op je smartphone.
  • Bekijk en pas je Loadouts aan zodat je meteen klaar bent om te spelen van zodra je de game opnieuw opstart.
  • Hou je vooruitgang bij dankzij dagelijkse en wekelijkse uitdagingen.  Door deze uitdagingen te voltooien verdien je XP.
  • Bekijk je persoonlijke stats en die van je vrienden waaronder aantal uren gespeeld, level, top wapens, prijzen en meer.
  • Houd de mappen in de gaten die je hebt gemaakt met de Map Editor. Je kan het huidige aantal placements volgen en kijken hoeveel spelers je map reeds liken of als favoriet hebben aangeduid.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights