NHL App voor Xbox 360

NHL GameCenter is over de hele wereld gelanceerd op Xbox LIVE*.

Gold abonnees krijgen toegang tot hun favoriete NHL hockey actie vanuit hun eigen Xbox en net op tijd om de schaatsen aan te trekken voor het 2013 seizoen.

 

 

NHL GameCenter voor Xbox 360 brengt je live wedstrijden, herhalingen, klassieke wedstrijden en video’s van NHL VideoCenter, plus controller-free entertainment met de kracht van Kinect voor Xbox 360.

NHL GameCenter op Xbox LIVE biedt de volgende mogelijkheden:

  • Volg de actie in het 2013 NHL seizoen – Krijg real-time scores van wedstrijden, statistieken van spelers en de stand van het team. Alle Xbox LIVE Gold Members kunnen ook de actie op en rond het ijs volgen via het NHL VideoCenterTM. Bekijk de beste goals, saves en hits van het seizoen uit de hele league.
  • Live wedstrijden en herhalingen met NHL GameCenter LIVE – Met je NHL GameCenter LIVE abonnement (49,99 USD voor het seizoen 2013) kijk je live naar out-of-market wedstrijden van het NHL regular season. Een wedstrijd gemist? Kijk naar volledige wedstrijden uit de archieven of naar samenvattingen uit dit en vorig seizoen.
  • Elke wedstrijd in HD – NHL GameCenter toont elke wedstrijd in prachtige beelden met HD-kwaliteit, en bij iedere uitzending kan elke fan de audio feed van de thuisploeg of van de bezoekers kiezen. Met NHL GameCenter op Xbox 360 speelt jouw team elke wedstrijd thuis.
  • Blijf je favoriete teams volgen – Met NHL GameCenter op Xbox 360 wordt alles gepersonaliseerd en krijg je de informatie die jij absoluut wilt hebben. Selecteer tot vijf teams die je wilt volgen. Je zult geen enkele seconde missen van alle beelden over je favoriete teams en spelers. De scores, de statistieken van spelers, het programma, live wedstrijden, alles ligt binnen bereik van je vingertoppen.
  • Season Central – Even klikken naar de kalender en je krijgt snel een overzicht van het programma van de league of alleen van je favoriete teams. Met Season Central weet je meteen welke wedstrijden je kunt volgen vandaag, deze week of volgende maand.
  • Mini Gids – De Mini Gids geeft je een snelle preview van alle gebeurtenissen van de dag op de onderkant van je scherm. Overschakelen tussen wedstrijden wordt dus gemakkelijker dan ooit.
  • Split Screen – Volg ook andere wedstrijden terwijl je je home team aanmoedigt! Met Split Screen kun je gewoon tegelijk twee wedstrijden bekijken. Volg live wedstrijden op beide schermen of volg een live wedstrijd op één scherm en kijk tegelijk naar een herhaling van een wedstrijd op het andere. U kunt beide schermen onafhankelijk regelen, een pauze voorzien of afzonderlijk terugspoelen om geen enkele seconde van de actie te missen.
  • Klassieke wedstrijden van NHL Vault™ – Herbeleef je favoriete momenten uit de geschiedenis van de NHL met on-demand toegang tot meer dan 800 klassieke wedstrijden van NHL Vault™. Bekijk enkele van de beste Original Six battles van de jaren ’60 of herbeleef de beste wedstrijden uit de Stanley Cup® Playoffs in de loop van vele jaren. Met Xbox 360 geniet je nu van deze wedstrijden op je comfortabele grote scherm.
  • Gesture Control met Kinect voor Xbox 360 – Concentreer je op de puck en niet op de afstandsbediening. Navigeer met een handgebaar door Season Central, voorzie een pauze of spoel terug om die achter-de-rug goal nog eens te bewonderen, dit alles met de kracht van Kinect voor Xbox 360.

NHL GameCenter is over de hele wereld gelanceerd op Xbox LIVE*. Gold abonnees krijgen toegang tot hun favoriete NHL hockey actie vanuit hun eigen Xbox en net op tijd om de schaatsen aan te trekken voor het 2013 seizoen. NHL GameCenter voor Xbox 360 brengt je live wedstrijden, herhalingen, klassieke wedstrijden en video’s van NHL VideoCenter, plus controller-free entertainment met de kracht van Kinect voor Xbox 360.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights