Activision, Nickelodeon en PlatinumGames brengen TMNT trailers uit‏

Heroes in a hardshell ! Mutant power met Teenage Mutant Ninja Turtles : Mutants in Manhattan die Activision op de wereld los laat.

 

Elke video zet een andere groene held in de spotlights en zo zie je wat hun specifieke vechtstijlen en persoonlijkheden zijn.

Leo met zijn vastberaden focus, Raph’s explosieve aanvallen, Mikey’s woeste energie of Donnie’s berekende genialiteit – elke Turtle heeft zijn eigen unieke talenten.

In de trailers zijn ook enkele vijanden uit het legioen van de Foot Clan te zien en je krijgt een kijkje op een aantal locaties. Het strijdtoneel in de game ligt verspreid over heel New York City, van de riolen tot de skyline.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan is een third-person team brawler, geschikt als single-player maar je kunt ook los gaan in four-player online co-op.

In de intensieve gameplay en verbluffende visuals herken je de hand van ontwikkelaar

Je kunt je team upgraden en uitrusten met de beste wapens en abilities, zodat je optimaal voorbereid bent om het op te nemen tegen de machtigste bazen van Foot, zoals Shredder, General Krang, Karai, Bebop, Rocksteady, Armaggon, Wingnut en Slash.

De game heeft kleurige cel-shaded graphics en biedt een origineel verhaal met een komische twist van de hand van Tom Waltz, schrijver voor IDW Publishing.

vanaf 27 mei verkrijgbaar voor Playstation 3 & 4 , Xbox 360 en One, en natuurlijk PC – Steam.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights