ASSASSIN’S CREED REVELATIONS SLAAT ALLE VERWACHTINGEN

De nieuwste en bovendien laatste telg van de Ezio-trilogie, Assasin’s Creed Revolutions, heeft de eerste week heel wat potten gebroken. Het verkooprecord van z’n voorganger werd dan ook genadeloos verbroken.

De Xbox 360-versie verkocht maar liefst 118% meer dan het vorige deel, Brotherhood. Ook de Playstation-versie doet het goed, 60% meer verkopen dan Brotherhood.
Deze stijging is volgens Xander Valkiers, Marketing Manager van Ubisoft België, als volgt te verklaren:  “Eerst en vooral telt Assassin’s Creed een grote basis aan trouwe fans die het einde van het verhaal rond Ezio willen ontdekken, maar daarnaast wordt de game zelf ook steeds beter: de ervaring en feedback die we hebben opgedaan rond de voorgaande delen werd natuurlijk meegenomen in de uitwerking van dit laatste deel, maar daarnaast wordt de gameplay per nieuwe uitgave ook steeds verfijnder en gevarieerder. Dit in combinatie met de tot de verbeelding sprekende historische setting maken Revelations tot de absolute totaalervaring in het genre Action Adventure.”

Hebben jullie deze game al aangeschaft?

Previous Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights