Back To School actie nu aanwezig in de Uplay Store.

Back To School actie nu aanwezig in de Uplay Store.

01/09/2015 Uit Door darklord

De Back To School actie van Ubisoft is begonnen en als extra , um .. extratje .. krijg je bij aankoop van een van de titels nog eens toegang tot de gesloten bèta’s ook van The Division en Rainbow Six Siege van Tom Clancy.

WAT:

iedereen is terug van zomervakantie en dus helemaal uitgerust en klaar voor nieuwe avonturen.

Een perfect moment voor de lancering van de Back to School Sale in de Uplay shop!

Deze actie biedt je kortingen tot wel 80% op meer dan 450 titels* en UbiCollectibles (een collectie van hoogwaardige merchandise voor de echte Ubifans).

Als extra bonus krijgen Uplay-leden uit Europa bij elke aankoop uit de shop tijdens de sale gegarandeerde toegang tot de besloten beta’s van Tom Clancy’s The Division en Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

WIE:

de kortingen op digitale games zijn van toepassing voor alle Uplay-leden! Fysieke games in afprijzing worden verzonden naar meer dan 140 landen, waaronder België en Nederland.

BackToSchool-Hero-613x331-NL

WAAROM:

dankzij de Back to School Sale krijg je als gamer de kans om nieuwe titels uit te proberen en toe te voegen aan je collectie, of je nu op zoek bent naar een recente game of een echte klassieker. De kortingen zijn verdeeld over meerdere platformen en genres, dus er is voor elke gamer wel wat wils!

WANNEER:

de Uplay Back to School Sale vanaf nu tot en met 13 september. Er zijn zowel kortlopende (48 tot 72 uur) als langlopende kortingsacties (7 tot 14 dagen), verspreid over de volledige Uplay shop, waaronder ook titels van Square Enix, Capcom en WB.**

WAAR:

Alle aanbiedingen, kortingen en meer vind je op: http://shop.ubi.com

*Kortingen tot 75% op meer dan 200 titels in Rusland
** Uitgezonderd pre-orders en F2P packs