Breng oude foto’s en herinneringen terug tot leven!

Omdat het niet allemaal  om Games & Films draait bij ons, nemen we ook een kijkje naar wat Epson onder de boom heeft liggen (of zijn we nog wat te vroeg ? )

Epson kondigt de nieuwe fotoscanner aan waarmee gebruikers foto’s kunnen scannen en rechtstreeks kunnen uploaden naar sociale media, websites voor het delen van foto’s en andere cloud-opslag services.

Met de Digital ICE®-technologie die stof en krassen van beschadigde film verwijdert, is de Perfection V550 Photo de meest geschikte fotoscanner voor amateurfotografen die hun fotoverzameling willen verbeteren.

Dankzij de Epson Easy Photo Scan kunnen gebruikers foto’s gemakkelijker delen met vrienden en familie, door gescande beelden rechtstreeks naar sociale media en websites voor het delen van foto’s (zoals Facebook of Picasa) te uploaden.

Ondertussen verwijdert de Digital ICE-technologie automatisch stof, onvolkomenheden, krassen en vingerafdrukken van gescande film, zonder noodzaak tot tijdrovende handmatige herbewerking.
perfection_v550_photo_hi_res01perfection_v550_photo_hi_res03
Deze fotoscanner met een resolutie van 6400 dpi en een optische dichtheid van 3,4 Dmax en een ingebouwde transparency unit  kan gemakkelijk een brede reeks van media scannen (van standaardfoto’s, kranten en aanplakbiljetten op A2-formaat tot filmstroken, ingeraamde dia’s en films van mediumformaat) met snelle en hoogwaardige resultaten.

Lee Withers, productmanager bij Epson Europe, zegt:

Deze hoogwaardige fotoscanner is uitgerust met technologie en software om foto’s te repareren en herstellen, en is daarom zeer geschikt voor iedereen met oude catalogi vol herinneringen die ze weer tot leven willen brengen.

Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie is deze scanner binnen enkele seconden na inschakeling gereed voor gebruik.

Er is dus geen wachttijd om het apparaat te laten opwarmen.

De Perfection V550 Photo is vanaf september 2013 beschikbaar voor een prijs van € 229.99.

Functies
Leg ieder detail vast met de Epson Matrix CCD-technologie en een optische resolutie van 6400 dpi
Scan vrijwel direct met de snelle en energiebesparende Epson ReadyScan LED-technologie
Scan met de ingebouwde transparency unit positieve en negatieve 35 mm-filmstroken en dia’s, alsook films op mediumformaat
Digital ICE®-technologie repareert automatisch beschadigde film door stof, onvolkomenheden, krassen en vingerafdrukken te verwijderen
Scan direct naar cloud-opslag en websites voor het delen van foto’s, en deel foto’s online met Epson Easy Photo Scan-software
Herstel kleuren, pas achtergrondverlichting aan en verwijder stofverschijning op foto’s met Epson Easy Photo Fix-software.
ArcSoft® Scan ‘n’ Stitch Deluxe™-software voor het scannen van grote originelen tot maximaal A2
4 snelkeuze knoppen: starten, kopiëren, scannen naar e-mail, scannen naar PDF
Verminder elektriciteitsrekeningen en impact op het milieu middels een laag energieverbruik
Voldoet aan ENERGY STAR-normen
Bewerk gescande tekst gemakkelijk met OCR-software (optische tekenherkenner)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit:
Geverifieerd door MonsterInsights