De 1 april grap van Playstation

De 1 april grap van Playstation

04/04/2015 0 Door darklord

Nu het weer veilig is om in onze mailbox te duiken, selecteren we enkele niet te weerhouden 1 april grappen voor jullie.

Zo ook wisten de mensen bij Sony Playstation op 1 april een nieuwe product aan te kondigen. met de revolutionaire Playstation Flow.

De Playstation Flow werd aangekondigd als de nieuwe uitbreiding voor Playstation 4.

Het is een doorbraak op Augented reality en Virtuele Reality, dit dankzij zijn waterbestendige sensoren.

De afdeling “PWET” , Playstation Wearable Entertainment Technology levert een combinatie van Gamen en zwemmen.

Wanneer je tijdens onderwatermissies de Duikbril activeerd , verkrijg je een realistische spelervaring dankzij de ingebouwde LCD scherm.

Communicatie verloopt via Bluetooth technologie en de in ear oortjes zorgen voor en realistische geluidervaring onder water.

De oortjes zijn waterbestendig ingebouwd zorgen voor een uitstekende kwaliteit onder water.

Met PS Flow kun je vanuit het water elk onderwateronderdeel uit games spelen, zodat je in het echt gewoon door kunt blijven zwemmen.

Om de gamer van alle gemakken te voorzien wordt PS Flow ook uitgebracht met meegeleverd droogsysteem.

  • De PlayStation®Flow Body Dryer droogt sneller dan een handdoek of handdroger en is een ware doorbraak op het gebied van droogtechnologie.PS Flow registreert bewegingen zowel aan het wateroppervlak als onder water. Met behulp van remote-play-technologie worden de bewegingen van de speler overgebracht op de PS4 thuis:
  • De LCD-duikbril downloadt spelgegevens van de PS4 via Bluetooth-technologie. Als spelers de duikbril activeren, verschijnt de gameplay voor in en rond het zwembad in beeld.
  • De sensoren zijn prettig om te dragen en makkelijk aan te brengen op de dijen en biceps. Ze vangen elektromagnetische trillingen op en sturen game-updates in real-time terug naar de PS4.
  • Om spelers zo snel mogelijk te drogen, maakt de PlayStation®Flow Body Dryer™ gebruik van ionentechnologie. Het drogen duurt slechts seconden, aangezien het vocht versneld van het lichaam af wordt geblazen en het water daardoor vliegensvlug verdampt.