Japanse J1 League in EA Sports FIFA 17.‏

EA kondigt vandaag aan dat de belangrijkste Japanse voetbalcompetitie de Meiji Yasuda J1 League toegevoegd zal worden aan EA SPORTS FIFA 17 als de game 29 september wordt gelanceerd.

The J1 League is een van de meest bekeken competities in Azië.

De fans van de EA SPORTS FIFA-serie hebben met name gevraagd om deze competitie op te nemen in de game.

Naast alle 18 clubs met authentieke logo’s, tenues en selecties zal ook het nieuwe Suita City Football Stadium, de thuishaven van Gamba Osaka, beschikbaar zijn in FIFA 17.

Content van J1 League-clubs vind je nu ook in FIFA Ultimate Team (FUT) en andere speltypes in FIFA 17.

Nick Channon, Senior Producer van EASPORTS FIFA

De samenwerking met de J1 League is geweldig nieuws voor onze fans over de hele wereld,

Het geeft de speltypes nog meer authenticiteit, diepgang en nieuwe content, en het belangrijkste is dat het ingaat op de talloze verzoeken van voetbalfans van over de hele wereld.

Px187NDA4NTMxMy0xLTEyNDY5MjQ2MTA=

Mitsuru Murai, voorzitter van de J.League zegt:

“Ik ben zeer verheugd om vandaag aan te kondigen dat Meiji Yasuda J1 League is opgenomen in de EA SPORTS FIFA-serie waar fans over de hele wereld van genieten.

Ik verwacht dat J1 League-fans en -supporters in Japan en voetbalfans over de hele wereld met plezier de J1 League zullen spelen in FIFA 17.

FIFA 17 wordt aangedreven door Frostbite, een van de toonaangevende game-engines in de industrie.

Deze biedt authentieke levensechte actie, neemt spelers mee naar nieuwe voetbalwerelden en laat fans kennismaken met personages boordevol diepte en emoties.

Fans die de FIFA 17 Super Deluxe Edition reserveren ontvangen tot 40 FIFA Ultimate Team Premium Jumbo Goud-pakketten, Team of the Week-leenspelers en andere FUT-content.

EA Access**-leden op Xbox One en Origin Access**-leden op PC kunnen de game vóór de release spelen dankzij de Play First-proefversies.

FIFA 17 is ontwikkeld door EA Vancouver en zal wereldwijd op 29 september op Origin™ voor PC, Xbox One, PlayStation®4, het Xbox 360 en PlayStation®3 verschijnen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights