Julie Andrews + Netflix = Julie’s Greenroom‏

Julie Andrews, de legendarische actrice bekend van Mary Poppins en The Sound of Music is klaar om ons opnieuw te betoveren.

 

 

Ze krijgt straks op Netflix haar eigen serie: Julie’s Greenroom, een nieuwe show voor de allerkleinsten die ze samen met The Jim Henson Company bedacht.

Bijzonder?

De spiksplinternieuwe cast van poppen die alles ontdekken over het leven op het podium.

De serie verschijnt aan het begin van 2017 exclusief op Netflix en bevat 13 afleveringen met een speelduur van 30 minuten.

Andrews speelt de rol van Ms. Julie, de directrice van Wellspring Center for the Performing Arts waar ze kinderen in de “Greenroom” lesgeeft over podiumkunsten, samen met haar assistent Gus (Giullian Yao Gioiello).

De kinderen in haar klas zijn de “Greenies” en worden gespeeld door marionetten gebouwd door de beroemde Jim Henson’s Creature Shop.

In de loop van het seizoen verwelkomt Ms. Julie een heleboel bekende gasten die hun talent en inspiratie delen met de Greenies.

Zo zie Julie Andrews samen op het scherm met o.a. Alec Baldwin, Sara Bareilles, Joshua Bell, Tituss Burgess, Carol Burnett, Chris Colfer, Robert Fairchild, Josh Groban, David Hyde Pierce, Bill Erwin, Ellie Kemper, Idina Menzel, Tiler Peck en Stomp.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights