Review Strike Back seizoen 4

Review Strike Back seizoen 4

12/04/2016 Uit Door Belgianforce

Strike Back is terug en dit voor de laatste keer helaas.

Cinemax heeft besloten dat dit het laatste seizoen zou zijn van de super harde actie reeks en ze hebben het spannender dan ooit gemaakt.

In dit seizoen zal het er zeer hard aan toe gaan en het onafscheidelijke duo van de Britse anti-terreurorganisatie Section 20 Micheal Stonebrige (Philip Winchester) en Damien Scott (Sullivan Stapleton) zullen hun handen vol hebben met een vijand die veel sterker is dan hun voorgaande tegenstanders. In de 10 afleveringen zullen ze hun strijd tegen terrorisme verder zetten and they won’t go quietly!!

HBON-AAOOU-000-PGM-01-01-2500-HD-169-SR-1920x1080-50-6820378

Verhaal:

Het verhaal begint in het mooie Thailand waar een deel mensen aan het feesten zijn op een beach party. Daar zien we dat een mooie blonde jonge dame mee gaat met een jonge man van de lokale bevolking ergens vanachter naar een huisje omdat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden.

Terwijl ze op het bed liggen komen er vreemde figuren in de kamer binnen en word ze gekidnapt. Zij is namelijk de dochter van de Britse ambassadeur van Thailand.

Strike Back: LegacySection 20 krijgt de opdracht om de kidnapping tot een goed eind te kunnen brengen.

Wanneer Stonebridge en Scott deze missie uitvoeren merken ze al snel dat er iets niet klop dat er een groter terroristisch complot hier achter schuilt met zware gevolgen voor de rest van de wereld.

Section 20 word zwaar op de proef gesteld door deze terreurorganisatie die hun wortels overal hebben genesteld van Russische maffia, Yakuza, cybercriminelen het de Noord Koreaanse leger en hoog geplaatste groeperingen die dodelijker zijn dan tevoren.

Micheal Stonebridge en Damien Scott zullen samen met hun team Section 20 alles uit de kast halen om dit terreurnetwerk te doen stoppen.

Section 20 zal de terreur organisatie achtervolgen van Thailand naar Noord Korea en nog delen in Europa waar ze telkens op zware weerstand botsen en hun uiterste best zullen moeten doen om dit gevaar te kunnen stoppen.

maxresdefault

Lock (Robson Green) zal zijn team recht moeten houden met de moeilijke keuzes waar ze allemaal gaan voor staan.

Tussen al de reizen door en gevechten zal hij de gezworen persoon vinden die zijn zoon jaren eerder had vermoord.

Dit jaagt zijn gedachten om die persoon persoonlijk te confronteren met wat hij had gedaan maar, dit zonder de huidige missie in gevaar te brengen voor eigen wraak te nemen en zijn team in de steek te laten hier zal Lock het serieus moeilijk mee hebben.

Cinematografe:

Het hoofd duo van Section 20 die geen enkele uitdaging uit de weg gaan en elke missie willen uitvoeren waarvan hun levens telkens van afhangen: Philip Winchester als Micheal Stonebridge en Sullivan Stapleton als Damien Scott.

Michelle Lukes as Sgt. Julia Richmond; Miluana Jackson as Kim MartinezJe zal ze hier in elke hevige vuurgevecht tegen komen en de vijand zal hun handen met hen vol hebben want zij zijn de beste in hun vak.

De baas van Section 20: Robson Green als Locke die al het nodige doet om zijn team recht en sterk te houden ook al lijd hij er soms zelf zwaar onder.

De ondersteuning team van Section 20:  Michelle Lukes als Julia Richmond en Milauna Jackson als Kim Martinez die al het nodige door om Michael&Damien de juiste informatie te geven en in hun missie’s helpen als ze het even moeilijk hebben.

Strike Back: LegacyMichelle Yeoh als Mei Foster die het hele team van Section 20 het leven zuur maakt met heel haar terreur netwerk die tot op de puntjes is uitgewerkt.

Bonus:

  • 4 Production recon featurettes: Go on location and behind the scenes of STRIKE BACK Season Four.
  • 6 ” How to Strike Back” Featurettes: Sullivan Stapleton and Philip Winchester reminisce and give fans an insider’s scoop on filming the most action packed and memorable scenes from the season.

Conclusie:

Strike Back seizoen 4 moet je als laatste seizoen hebben in je collectie van Strike Back als je er een super fan van bent.

Het verhaal steekt in dit seizoen zeer goed in elkaar met de 10-delige afleveringen zal elke episode er hard aan toe gaan met tal van vuurgevechten en hevige actie scenes.

Het Section 20 team zal al hun moed bij elkaar rapen en alles tot het uiterste moeten doen tegen een vijand die ze nog nooit hebben tegen gekomen die zo sterk en georganiseerd is.

Elke aflevering is vol met spanning met hun nagel bijtende scenes waar je niet van weet wat er na ge komen !

Wij geven Strike Back seizoen 4 een wel zeer verdiende

9.3/10

 

Strike Back Seizoen 4 is nu te koop op Blu-Ray en DVD