SQUARE ENIX KONDIGT DEUS EX: HUMAN REVOLUTION – DIRECTOR’S CUT AAN VOOR MEER PLATFORMS‏

 Eidos Montréal dat een studio is van Square Enix heeft aangekondigd dat DEUS EX: HUMAN REVOLUTION: Director’s Cut die nu de definitieve versie is van de actie-RPG-titel eind dit jaar zal worden uitgebracht voor de Nintende Wii U, Xbox 360, PS3, PC en Mac.

De Director’s Cut kreeg door deze nieuwe aankondiging een positieve en een wel verdiende response vanuit de community die erom vroeg de ultieme editie van HUMAN REVOLUTION ook naar andere platforms te brengen waarop de makers ervan ook naar hebben geluisterd en dus ook aan hebben gewerkt met als resultaat da die er dus effectief voor meerdere platforms zal komen.

 

DEUS EX: HUMAN REVOLUTION- Director’s Cut bioriginaled een tal van functies voor het tweede scherm van de Wii U Gamepad maar ook voor de SmartGlass van Microsoft en het Playstation Vita-systeem waar je de touchscreen-interface de primaire neutrale uitbreiding van Adem Jensen zal vormen.

 

Tongs reddingsmissie  en het hoofdstuk van de hele Missing Links zijn vlekkeloos ingevoegd in het verhaallijn van Director’s Cut. Een aantal uitbreidingen van DEUS EX: HUMAN REVOLUTION  zijn volledig vernieuwd zoals de eindgevechten en ook het spel-gevechtbalans is verfijnd, AI is verbeterd en er is meer dan 8 uur aan commentaar van de ontwikkelaars wat ook opvallend is is dat de visuele aspecten zijn verbeterd die deze editie van DEUS EX ervaring nog mooier en meer meeslepender maakt.

 Deus-Ex-Human-Revolution-Directors-Cut-e3-3

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights