The Wolf Guard maakt zich op en komt naar SPACE HULK

The Wolf Guard maakt zich op en komt naar SPACE HULK

11/10/2013 0 Door Shadowslajer

Zoals beloofd heeft Full Control zijn tanden gezet in het verbeteren van hun titel Space Hulk, De 3D digitale turn based strategie game gebaseerd op het best verkopende bordspel dat zich afspeelt in het Warhammer 40.000 Universum.

Zo komen ze met hun eerste deel van de uitbreiding met

THE WOLF GUARD

Beschikbaar eind 2013 en bevat 3 missies gebaseerd op de klassieke campagne

FANGS of FENRIS

Natuurlijk willen ze ook iets speciaal doen voor deze aankondiging en dus gaan ze een uitverkoop houden via steam gedurende 24 uur, vanaf 12 oktober 2013, waarbij SPACE HULK aan 33% korting staat.

“Als het ging om het selecteren van de eerste uitbreiding voor Space Hulk voelden we dat de invoering van de Space Wolves een geweldige toevoeging aan het spel zou zijn en een knipoog naar het feit dat onze studio is gevestigd in het hart van Scandinavië – de koninkrijken der Vikingen van het verleden. Vernietigend, woest in de aanval en onwrikbaar resoluut in de verdediging, zal de Wolf Guard een fantastische aanvulling zijn voor het Space Hulk universum en het introduceren van nieuwe gameplay-stijlen en methodologie in de klassieke turn-based actie”.

zei Thomas Hentschel Lund, CEO van Full Control.

De drie missie campagne gebruikt de elite Wolf Guard Terminators van de Wolven hoofdstuk Space en werd oorspronkelijk geplaatst in White Dwarf Magazine # 200 uit 1996, een maakt nu de sprong naar het digitale spel.

SpacewolvesHet hoofdstuk zal ook nieuwe wapens introduceren zoals

  • De Frost Blade
  • De Frost Axe
  • Wolf Claws