Warner Bros kondigt Injustice 2 aan‏!

Warner Bros kondigt Injustice 2 aan‏!

20/06/2016 Uit Door darklord
Warner Bros en DC Entertainment kondigenInjustice 2 aan!

Het door superkrachten omgeven vervolg op de populaire game Injustice: Gods Among Us krijgt een vervolg in het universum van DC.

De nieuwste game die ontwikkeld wordt door de bekroonde NetherRealm Studios beschikt over een enorme line-up DC superhelden en superschurken en laat spelers hun eigen ultieme versie van de DC personages bouwen en deze verbeteren.

Injustice 2 is beschikbaar voor het PlayStation 4 en Xbox One in 2017.

Injustice 2 biedt de nieuwste DC vechtgame ervaring die verder gaat dan de gevechten uit de vorige game.

unspecified

Iedere strijd definieert je door iconische DC personages te personaliseren met een unieke en krachtige uitrusting die je in de game verdient.

Voor de eerste keer kunnen spelers zelf bepalen hoe hun personages eruit zien, vechten en zich ontwikkelen in verschillende gamemodi.

Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios

“In Injustice 2 introduceren we nieuwe features die de manier waarop fans vechtgames spelen verandert,”

“We willen het genre blijven vernieuwen en de mogelijkheid voor spelers om hun favoriete DC superhelden en superschurken aan te passen en verbeteren is een belangrijke stap.”

Injustice 2 vervolgt het epische cinematische verhaal dat in Injustice: Gods Among Uswerd geïntroduceerd. Batman en zijn bondgenoten werken samen om de uiteengevallen samenleving weer te herstellen en strijden tegen degenen die Superman’s regime terug willen brengen.

Temidden van de chaos verschijnt een nieuwe bedreiging die het voortbestaan van de Aarde in gevaar brengt.

Spelers kunnen gebruik maken van de grootste DC line-up ooit in een vechtgame; van klassieke fan favorieten als Batman, Superman, Supergirl en Aquaman tot verbazingwekkende nieuwe schurken als Atrocitus en Gorilla Grodd. Gevechten vinden plaats in vergrote arena’s op iconische locaties als Metropolis, Gotham City en Atlantis.

unspecified (1)

David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment.

“Het uitbreiden van het DC Universum in games blijft een van onze topprioriteiten.Injustice 2 toont geweldige gameplay en een origineel verhaal die de personages voor spelers tot leven brengt,”biedt fans een gloednieuwe ervaring met het aanpassen van en vechten met DC’s iconische personages.”

Om de aankondiging van Injustice 2 te vieren kunnen fans die de succesvolle Injustice: Gods AmongUs mobiele game hebben gedownload, Injustice 2 versies van Superman en Aquaman via in-game Challenge Modes downloaden.

 

De Injustice: Gods Among Usmobiele game, in 2013 uitgegeven en ontwikkeld door NetherRealm Studios, is beschikbaar als gratis download via de App Store en Google Play.