Wereldwijde releasedatum en pre–order details voor Dead Island Riptide!‏

Deep Silver maakte op 6 november de wereldwijde releasedatum bekend van Dead Island Riptide, de volgende release in de Dead Island franchise.
Hierbij gaven ze direct meer details vrij over het pre-orderen van het spel.

Dead Island Riptide zal bij ons in de winkelrekken liggen op 26 april 2013.

Er zijn twee verschillende edities van Dead Island Riptide vanaf nu beschikbaar voor pre-order:

  • Pre-order Edition: Deze versie van Dead Island Riptide bevat een weapon pack met een aantal exclusieve wapens die je in staat stellen om de verschrikkelijke hordes zombies op het Palanai Island op nog meer verschillende manieren om het leven te brengen.
  • Special Retailers Edition: In aanvulling op de weapon pack zal deze versie een alternatieve character skin bevatten, die nergens anders verkrijgbaar zal zijn! De Special Edition van Dead Island Riptide zal enkel beschikbaar zijn bij geselecteerde retail partners. Details over deze retail partners volgen snel. De Special Retailers Edition zal ook voorzien zijn van een alternatieve packshot.
  • Samen met de releasedatum en de pre-order details geeft Deep Silver ook de packshot van de Pre-Order edition van Dead Island Riptide vrij.

 

 

Een vijfde personage zal aan het team toegevoegd worden, met een volledig nieuw en uniek aanbod aan skills. De gebundelde krachten van de groep zullen ten volle aangesproken moeten worden, nu nieuwe, vreselijke en onbekende zombiemutaties zich verspreiden over het eiland.

In nieuwe missies zullen de co-op teamplay skills van de overlevenden zwaar op de proef gesteld worden. Zo zullen er strategische vallen moeten geplaatst worden of hekkens en geschutstorens gebouwd moeten worden om de horden zombies af te houden en de bevolking te beschermen.

Nieuwe communicatietechnieken in co-op mode zullen de spelers een nog intensere en meer strategische teamplay laten ervaren.

Dead Island Riptide zal gereleased worden op 26 april 2013 voor PlayStation®3, Xbox 360 ® en Windows PC.

 

One thought on “Wereldwijde releasedatum en pre–order details voor Dead Island Riptide!‏

  • t0o cRaZe3
    10/11/2012 at 20:48

    Dus nog even wachten met te pre-orderen dan. Da worden weer vele uurtjes zombies kletsen

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights