Word Harry Potter dankzij Microsoft Xbox Kinect

Word Harry Potter dankzij Microsoft Xbox Kinect

31/05/2012 0 Door darklord

Welkom op Zweinstein Hogeschool voor Hekserijen

Warner Bros Interactive & Eurocom brengen ons het nieuws dat elke Harry Potter fan zal bekoren:

Harry Potter komt enkel en alleen voor Kinect in de herfst van  2012

Alle films van Harry Potter samen zullen samengebundeld zijn in  1 game en jij mag met het toverstokje zwaaien en je besten spreuken roepen in deze spannende avontuur met Hermelien Griffel & Ron Wezel.

Met KINECT’s scantechnologie, kunnen Harry Potter – spelers voor het eerst hun eigen heks of tovenaar creëren om de avonturen van de film te beleven.

Dankzij Kinect hoef je geen controller vast te houden, en kan je volledig Handfree je spreuken uitoefenen en fysiek de juste gebaren hanteren om zo je beste magie tevoorschijn te toveren
Hierdoor ontstaat er een buitengewone, meeslepende Harry Potter ervaring.

Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development,
Warner Bros. Interactive Entertainment zei het volgende tegen ons :

Harry Potter voor Kinect zal oude en nieuwe Harry Potter fans meenemen in de toverwereld als actieve deelnemers,” aldus

Kinderen en ouders zullen genieten van het creëren van hun favoriete Harry Potter avonturen, van het vliegen op een bezemsteel in een Zwerkbal wedstrijd tot het vechten met Keltische aardmannetjes en duelleren met andere tovenaars.

Harry Potter voor Kinect geeft spelers de kans onvergetelijke momenten uit de films te ervaren. Van de toverstaf die jou kiest bij Ollivanders, ingedeeld worden in de groep als eerstejaarsstudent aan Zweinstein, tot de strijd aangaan met Je-Weet-Wel in een spannende tovenaarsstrijd. Spelers die de lessen onder de knie hebben kunnen tegenstanders uitdagen in competitieve mini-games, of de krachten bundelen met familie en vrienden in co-op gameplay.