YouTube neemt morgen Bobbejaanland over‏

Na morgen zal Bobbejaanland nooit meer hetzelfde zijn.

De hele dag lang zal het park immers overstelpt worden door meer dan 1.500 uitzinnige jongeren die zullen staan drummen voor een handtekening of een foto van hun idool.

Op zaterdag 6 augustus 2016 vindt namelijk de eerste editie van BiG (Belgian Influencer Gathering) plaats, het grootste YouTube-gerichte evenement dat België ooit heeft gezien Online sterren als Kastiop (150.000 abonnees), Unagize (350.000 abonnees) en MojoOnPC (910.000 abonnees) staan de hele dag klaar om hun fans te begroeten en een leuke dag te bezorgen.

Samen met de andere YouTubers op BiG vertegenwoordigen ze het neusje van de zalm, met een gezamenlijk bereik van meer dan 1,6 miljoen volgers.

Gekoppeld aan het bereik op andere sociale media (zoals Instagram, Twitter, Facebook en Snapchat) is het duidelijk: Bobbejaanland is op 6 augustus het epicentrum van de nieuwe online wereld!

“YouTube is de nieuwe vorm van televisie.

Jongeren volgen hun helden in hun dagdagelijkse activiteiten en kiezen zelf waar en wanneer ze de beelden verorberen.

untitled-1Dit mag misschien vreemd lijken voor buitenstaanders, maar deze YouTubers zijn online BV’s, een attractie op zich”, laat Steven Leunens, organisator van BiG weten.

Op BiG kunnen fans niet enkel op de foto of een handtekening krijgen, maar ook vragen stellen, exclusieve beelden te zien krijgen van de YouTubers of zelfs mee figureren in hun nieuwste creaties.

Een aantal gelukkigen mag zelfs samen met een idool een attractie in.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights