2K kondigt Brock Lesnar aan als WWE 2K17 Cover Superstar‏

2K Games heeft aangekondigd dat Brock Lesnar de Cover Superstar zal zijn voor WWE® 2K17.

Lesnar staat vooral bekend om zijn ongeëvenaarde prestaties in WWE®, UFC®, NCAA Division I-worstelen en meer.

Zijn arbeidsethos, intensiteit en houding hebben ervoor gezorgd dat hij al meer dan 16 jaar een productief figuur in de wereld van sport en entertainment is.

Daarnaast zal de ‘onverslaanbare, gevestigde burgemeester van Suplex City’ de wereldwijde marketingcampagne van WWE 2K17 inluiden, waarbij fans uitgenodigd worden om een nieuwe zijde van Lesnars inspirerende wereld te ontdekken terwijl ze meer te weten komen over de game.

WWE 2K17 staat momenteel gepland voor een wereldwijde release in oktober 2016 voor de PlayStation®4 en PlayStation®3 computerentertainmentsystemen, evenals de Xbox One en Xbox 360.

Na een indrukwekkende worstelcarrière voor de Universiteit van Minnesota waar hij NCAA Division I-kampioen zwaargewicht werd in zijn laatste jaar maakte Lesnar zijn WWE-debuut in 2002 en kreeg hij al snel de bijnaam ‘The Next Big Thing’ van zijn promotor Paul Heyman.

Hij kwam al snel in actie bij grote evenementen en werd op 25-jarige leeftijd de jongste WWE-kampioen in de geschiedenis van het bedrijf, door Dwayne ‘The Rock®’ Johnson later dat jaar tijdens SummerSlam® te verslaan.

Lesnar won later nog eens twee WWE-kampioenschappen en had grote rivaliteiten met WWE Superstars Undertaker®, John Cena®, Big Show® en anderen.

Lesnars laatste WWE-wedstrijd vond plaats tijdens WrestleMania® XX in 2004 waar hij werd verslagen door Bill Goldberg, wat te zien is in de extra pre-order-content voor WWE 2K17.

Na zijn vertrek bij WWE begon Lesnar een loopbaan in de NFL, naar aanleiding van interesse van de Minnesota Vikings.

2k17_cover_blogOok vocht hij voor verschillende mixed martial arts-organisaties voordat hij een contract tekende met UFC in 2007. Hij maakte zijn UFC 77-debuut tegen voormalig UFC-kampioen zwaargewicht Frank Mir en zou vervolgens meerdere grote wedstrijden vechten tegen prominente deelnemers waardoor Lesnar al snel een van de grootste sterren van de organisatie werd.

Naast het aanwakkeren van oude rivaliteiten heeft Lesnar het WWE-universum op zijn kop gezet tijdens WrestleMania 30 door Undertaker te verslaan en zijn legendarische WrestleMania-winstreeks van 21-0 te beëindigen.

Vanaf dat moment werd Suplex City een deel van de popcultuur in WWE live evenementen, traditionele en sociale media, merchandise, songteksten, memes en meer.

Onlangs heeft Lesnar de sportwereld opnieuw op zijn kop gezet door aan te kondigen dat hij terugkeert naar UFC om het op te nemen tegen Mark Hunt in een eenmalige zwaargewicht-wedstrijd tijdens UFC 200 op 9 juli 2016.

Daarnaast heeft Lesnar bevestigd dat zijn volgende WWE-wedstrijd plaatsvindt tijdens SummerSlam op 21 augustus 2016.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights