Nieuwe Rappelz update aangekondigd

Gala Networks ‘fantasy MMORPG Rappelz is op weg naar een nieuwe uitbreiding. Helaas werdt ons geduld langer op de proef gesteld maar hier kunnen we eindelijk weer opgelucht ademen want er is een Nieuwe Rappelz Update aangekondigd en is voorzien om live te gaan tegen:

Einde van de Lente 2013

Ze hebben nieuwe gevallen en Monster To-pet conversie geïntroduceerd en zal gamers de optie geven om te stemmen op hun favoriete uitbreidingstitel.

Deze update zal de gamers tal van nieuwe functies geven waaronder:

  • 4 nieuwe instantie kerkers
  • Een gloednieuw systeem waarmee spelers monsters omzetten in wezens
  • Uitbreigind voor High-Level Master Class spelers.

rappelz2Gala Networks heeft voor het ogenblik zelf nog geen titel en geeft daarom de gamers de kans om hun fantasie te laten botvieren door deel te nemen aan het vinden van de titel en om online te stemmen op hun favoriete optie via volgende websites http://rappelz.gpotato.com & http://rappelz.gpotato.eu

Spelers zullen opgejaagd worden door ondode heksen en dus zullen enkel de hardste onder hardste het einde van de kerkers kunnen behalen waar ze dan nog eerst eens de moeilijkste bazen van die ze ooit gezien hebben moeten bestrijden. Natuurlijk zou het geen success zijn moest men enkel denken aan de hardcore selectie dus hebben ze ook voor nieuwe en lagere spelers iets voorzien. Kerkers zullen worden verrijkt, de toegankelijkheid zal verbeterd worden en er zal ook een nieuw beloningssysteem geïntegreerd worden.

Als onderdeel van de komende update zal een nieuwe temmen-modus worden ingevoerd: met de lancering van de nieuwe uitbreiding zullen spelers in staat zijn om monsters te temmen en ze om te zetten in huisdieren.

Rappelz is een gratis, wereldwijde MMORPG waar meer dan 6 miljoen spelers avontuur en strijd beleven in een donkere en verwoeste fantasiewereld. Ze combineren een opvallende fantasy art stijl met:

  • Diepe personages
  • Tactische huisdieren die ze zelf temmen & trainen
  • Uitgebreide pvp & speler versus omgeving

Beschikbaar in Noord-Amerika

Beschikbaar in Europa in het Duits, Frans, Pools, Turks & Italiaans

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights