Metal Gear Rising roept jou op!

Liefhebbers van die typische maar geweldige Stealth & Sneak actie games zullen nu vast wel zot komen want Konami Digital Entertainment GmbH & mede-ontwikkelaar Kojima Productions and PlatinumGames hebben ons vandaag laten weten dat de 2de DLC voor haar best verkopende titel vandaag uit is:

Metal Gear Rising: Revengeance

JETSTREAM DLC

MGR_DLC2_Sam_1Deze DLC bevat content dat zich richt op het personage Sam, dat al een paar keer te zien was in de game, en bevat een nieuw hoofdstuk waarin exact uitgelegd wordt hoe hij in de game terecht gekomen is. Gamers zullen dus i.p.v. de verhaallijn van Raiden het leven ontdekken van Samuel Rodrigues en dit nu voor:

  • Playstation 3 (€9,99)
  • Xbox 360 (800 Microsoft Punten)

Sam was een eenzame zwaardvechter, met de bijnaam de ‘Cool Brazilian wind’, die in zijn tijd zijn mannetje moest staan in de wereld van misdadigers en terreur en chaos verspreidde in de onderwerekd van Latijns-Amerika waardoor hij later terecht in Denver, Colorado.

MGR_DLC2_Sam_2Spelers zullen de gebeurtenissen ervaren wanneer hij de ‘World Marshall’ uitdaagt om zijn vaardigheden te testen en naargelang men in de verschillende levels vordert wordt uiteindelijk het verhaal van de populairste rivaal van raiden onthuld.

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE brengt de franchise naar een nieuw leverl en wordt vooral erkend aan de razendsnelle actie met een zwaard.

En natuurlijk niet getreurd want later worden we nogmaals verwend met een 3de DLC die focust op de robot Blade Wolf en die spoedig zal volgen.MGR_DLC2_Sam_4

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights