Xbox ONE de nieuwe generatie

Een nieuwe visie op de toekomst komt tot leven wanneer Microsoft Corp ons de Xbox One onthult, de all-in-one gaming en entertainment systeem gecreëerd voor vandaag en de volgende generatie. Op het hoofdkantoor van Microsoft in Redmond, Washington, toonde het bedrijf hoe je de Xbox One in het midden plaatst van al je games, tv, films, muziek, sport en Skype.

Xbox One is ontworpen om een ​​geheel nieuwe generatie van blockbuster games, televisie en entertainment in een krachtige, alles-in-een apparaat te leveren. Onze unieke, moderne architectuur brengt eenvoud in de woonkamer en, voor de eerste keer ooit, de mogelijkheid om direct over te schakelen van games naar entertainment. “

aldus Don Mattrick, president, Interactive Entertainment Business at Microsoft.

Introductie van Xbox One

Met Xbox One, grenzen de spellen niet ver van het realisme, en gehoorzaamt uw tv aan de bevelen die jij uitspreekt. Hier kan je bv zeggen

  • “Xbox On” om uw gepersonaliseerde Xbox One startscherm te starten
  • Ontdekken wat populair op tv is
  • Zien of vrienden ‘nieuwste gaming prestaties hebben behaald

en dit allemaal met behulp van de meest natuurlijke -interface – uw stem.

Hoe meer je interactief omgaat met jouw Xbox One, hoe meer het je leert kennen en weet wat je wilt. Sommige van de functies die je zou gebruiken in je woonkamer zijn als volgt:

  • TV op Xbox One: Navigeer en live tv kijken vanaf uw kabel-, telecom-of satelliet set-top box via je Xbox One. Microsoft is toegewijd aan het brengen van live-tv door middel van verschillende oplossingen voor alle markten waar de Xbox One beschikbaar zal zijn.
  • Home: Zet uw entertainmentsysteem aan met twee krachtige woorden, “Xbox On,” en een op maat Home dashboard verwelkomt u met uw favoriete games, tv en entertainment
  • Snap: Doe twee dingen tegelijk op het grootste scherm in uw huis. Gebruik Snap om te springen in een multiplayer gevecht tijdens:
    • Het kijken naar uw favoriete film
    • Praten met vrienden op Skype
    • Het kijken naar live-tv
    • Het bijhouden van uw fantasie team op TV als het de belangrijkste wedstrijd ooit is
  • Skype voor Xbox One: Speciaal ontworpen voor de Xbox One, praten met vrienden op uw TV in verbluffende HD, of voor de eerste keer ooit, hou een conference oproep via Skype op uw TV.
  • Trending: Blijf op de hoogte van wat hot is op TV door het ontdekken van de entertainment die populair is onder je vrienden, en zie wat er trending is binnen de Xbox-community.
  • OneGuide: Vind gemakkelijk uw favoriete entertainment, zoek op het netwerk via naam of tijd, allemaal met het geluid van je stem en gepresenteerd in een op maat gesneden programma gids.

 

Om het meest geavanceerde Xbox systeem ooit te ontwerpen voor game, tv en entertainment heeft Microsoft een state-of-the-art gaming-besturingssysteem ontwikkeld en versmolten met een even geweldige entertainment platform. Zo hoeft u nooit meer de ingangen te schakelen om naar tv te kijken of een spelletje te spelen.

Deze Xbox one bevat een

  • Acht-core-, x86-processor
  • Meer dan 5.000.000.000 transistors en helpt lag en laadtijden een ding van het verleden te worden
    • zodat u razendsnel kan springen tussen een spel en je entertainment
    • Een groot aantal apps kunt laten draaien zonder verlies van prestaties

 

Introductie Xbox One titels en exclusieven

Gamen op Xbox One dompelt gamers in film-achtige werelden die lijken op het echte leven, met personages die meer mensen dan ooit tevoren kunnen aanvoelen. AAA blockbuster titels onthuld voor de Xbox One omvatten het volgende:

  • Forza Motorsport 5

    – van Turn 10 Studios is de nieuwste editie van de best gewaardeerde racing franchise van de afgelopen tien years. Vanaf de grond opgebouwd om te profiteren van de Xbox One en de oneindige kracht van de cloud, geen spel levert beter de sensatie vanachter het wiel. “Forza Motorsport 5” zet een nieuw niveau voor racegames en zal exclusief verkrijgbaar zijn voor Xbox One bij de lancering.
  • Call of Duty: Ghosts

    is de volgende generatie van “Call of Duty” en een prachtige sprong voorwaarts voor de franchise. Het levert een geheel nieuwe wereld, een geheel nieuwe cast van personages en een geheel nieuw verhaal, gebouwd op een nieuwe, next-generation engine. De volgende generatie technische innovaties ingebouwd om de ongelooflijke gameplay vooruitgang te ondersteunen maken dit de mooiste en meeslepende “Call of Duty” ervaring ooit. Activision en Microsoft kondigde ook de vernieuwing van hun nauwe samenwerking die zowel de terugkeer van de “Call of Duty Championship”, gepresenteerd door de Xbox, evenals alle-nieuwe downloadbare content die allereerst zal debuteren op de Xboxplatform.
  • FIFA14, Madden NFL25, NBA LIVE14  & EA SPORTS UFCvan EA SPORTS zal de manier waarop consumenten ervaringen beleven veranderen bij het spelen sportspellen. Gedreven door de nieuwe EA SPORTS Ignite engine, zullen deze nieuwe EA SPORTSgames massaal innovaties leveren in de menselijke intelligentie, echte speler beweging en levende werelden. Om toe te voegen aan haar inzet voor Xbox One, kondigde EA SPORTS ook de belofte van exclusieve content te onthuld in de komende maanden.
  • Quantum Break

    van Remedy Entertainment is een revolutionaire entertainmentervaring van de makers van “Max Payne” en “Alan Wake” dat de lijn tussen gaming en televisie door de integratie van drama en gameplay in een naadloze, unieke meeslepende ervaring vervaagt. Hoe je speelt beïnvloedt de show van het spel, en de show informeert je hoe je het spel speelt.

Naast de geweldige line-up van games die komen naar de Xbox One, onthulde Microsoft nog meer exclusieve content partnerships met een aantal van de top namen in de tv, sport en entertainment.

  • Halo televisie series:

    Bekroonde filmmaker, regisseur en producer Steven Spielberg zal een originele “Halo” live-action televisieserie met exclusieve interactieve Xbox One inhoud produceren, gemaakt in samenwerking met 343 Industries en Xbox Entertainment Studios.
  • National Football League (NFL): Een meerjarige, bezienswaardigheid partnerschap zal de ultieme interactieve NFL televisie-ervaringen leveren voor de volgende generatie Xbox-One en de hefboomwerking van Microsoft apparatuur en diensten zullen zowel evolueren in het spel als op de zijlijn. De NFL op Xbox zal uitgezonden ervaringen herdefiniëren door middel van innovaties rond Skype, Xbox SmartGlass en speler-versleten technologie. Ze zullen er een geheel nieuwe football fantasie oplossing toevoegen voor het grootste scherm in het huis, en een gepersonaliseerde NFL bestemming creëren die alleen beschikbaar zal zijn op Xbox One.

Introductie van een nieuwe generatie van Xbox Live

Xbox One is gebouwd om een geheel nieuwe generatie van Xbox Live, dat krachtiger, persoonlijker en intelligenter is te versterken. Het ontketent vrijwel de onbeperkte macht van Xbox Live  en maakt alles handiger en toegankelijker waardoor het toestaat om games in segmenten te installeren zodat de gameplay sneller kan beginnen en om updates te downloaden op de achtergrond.

Het opslaan van uw persoonlijke profiel, games en entertainment in de cloud zal nog steeds mogelijk zijn om op elk moment van de dag toegang te hebben vanaf elke Xbox One console. Bovendien, bestaande Xbox Live Gold-lidmaatschap voor de Xbox 360 zal zonder problemen overgedragen kunnen worden naar de Xbox one. Xbox Live neemt je mee in een dieper perspectief van je games die je liefhebt met geheel nieuwe functies.

  • Smart Match:  Een nieuwe Smart Match matchmaking-systeem elimineert vrijwel het wachten in de lobby van het schatten van wachttijden en het vinden van mensen waarmee je kan spelen. Dit terwijl u geniet van andere activiteiten en u fundamenteel omgaat en helpt bij het vinden van de beste wedstrijden.
  • Game DVR: Een speciale Game DVR legt jouw en geeft jou toegang tot uw magische momenten en worden allemaal opgeslagen in jouw cloud. Samen met het delen van hulpmiddelen, zul je de meest verbazingwekkende mogelijkheden hebben om op te scheppen via Xbox Live.
  • Living Games: Dynamische, levende werelden evolueren en verbeteren hoe meer je speelt, en geavanceerde kunstmatige intelligentie kan leren spelen zoals jij, dus vrienden kunt spelen tegen je schaduw.
  • Expanded Achievements: Nieuwe en uitgebreide verworvenheid systemen vangen videobeelden van uw epische momenten. De prestaties van een spel blijft groeien en beloont u op nieuwe manieren. Jouw Gamerscore wordt mee overgezet van de Xbox 360.
  • Xbox SmartGlass: Xbox SmartGlass is een onderdeel van de Xbox-One platform, ingebouwd vanaf het begin met de mogelijkheid om content snel en direct te renderen op uw apparaat waardoor nu meer apparaten aangesloten kunnen worden op een bepaald moment voor de multiplayer en gedeelde entertainment.

Introductie van de Xbox One look and feel

Nieuwe Xbox One hardware is strak en modern en is een aanvulling bij elk interieur. De console wordt gevormd in de beeldverhouding van 16:9 en heeft een horizontale oriëntatie geoptimaliseerd voor zijn high-speed Blu-ray ™ Disc-speler. Het wordt gevormd in een diepe en rijke vloeibare zwarte kleur en is voorzien van een opvallende schuine rand.

De volledig nieuwe ontworpen, revolutionaire 1080p Kinect is nauwkeuriger, reageert sneller en intuïtiever. Zijn ongeëvenaarde visie, beweging en spraak technologie laat je in games en entertainment bereiken wat je nooit tevoren bereikt kon hebben door het drastisch uitbreiden van zijn gezichtsveld en trouw. Het werkt in bijna alle lichtomstandigheden, erkent nauwkeurige motion controle van een lichte pols rotatie, en je stem. Zelfs wanneer je in een lawaaierige kamer zit, onderscheidt hij jouw stem met behulp van geavanceerde geluidsisolatie.

De toonaangevende Xbox-controller wordt opgefrist met meer dan 40 technische en design innovaties. Bijgewerkte directional pad, thumb stick en ergonomische pasvorm dompelt alle gamers op een manier die uniek is aan Xbox. Zijn precisie en controle zijn drastisch verhoogd met alle nieuwe vibrerende impuls triggers. De Xbox One Wireless Controller is ontworpen om te werken in overleg met de nieuwe Kinect , waardoor de twee automatisch worden gekoppeld aan het maken van naadloze speler synchronisatie.

Xbox One zal later dit jaar wereldwijd gelanceerd worden
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights