Need for Speed RIVALS komt naar nieuwe consoles

Electronic Arts Inc. heeft ons vandaag laten weten dat ze verder en verder uitbreiden en hebben besloten om ook de nieuwe generatie consoles aan te vullen zodat er al geweldige gameplay beschikbaar zal zijn voor wanneer ze uitkomen met

 

 

 

 

NEED FOR SPEED RIVALS

  • Xbox One
  • PlayStation 4

Een actieracegame met een krachtige engine en een geavanceerde gameplay die speciaal ontworpen is door een bevlogen nieuw ontwikkelteam. Ontwikkeld door de nieuwste studio van EA, Ghost games en in samenwerking met de race-experts van Criterion Games worden er innovatieve en nieuwe manieren van denken toegevoegd aan de Need for Speed franchise. Een perfecte weergave van de rivaliteit tussen de politie en racers die weergegeven wordt in verbluffende snelwegomgevingen die de adrenaline door je lichaam laat gieren.

De game werkt op de Frostbite 3 game-engine welke dus geweldige prestaties levert  en zal uitgebracht worden op

19 NOVEMBER 2013

  • Xbox 360
  • PlayStation 3
  • Windows PC

Je gaat door het leven als politieagent of racer en dus zal zelf jouw lot moeten bepalen. Elke kant van de wet heeft natuurlijk zijn eigen set van uitdagingen, beloningen en consequenties.

Als racer heb je het doel om berucht te worden bij de politie en neem je het risico achter het stuur door spectaculaire ontsnappingen die je kan filmen en kan delen met de hele wereld. Hoe meer politieagenten je kan afschudden hoe meer Speed Points je verzamelt. Hoe meer je op het spel zet bij elke race hoe waardevoller je wordt als doelwit voor de politie, maar indien je gevat wordt raak je wel alles kwijt!

Speed Points zullen dienst doen om nieuwe auto’s en items te ontgrendelen.

Als politieagent moet je samen met andere spelers de racers achtervolgen en stijg je in aanzien en kom je hogerop in het politiekorps bij elke arrestatie die je kan uitvoeren.

Je ontgrendelt nieuwe politieauto’s en krachtigere achtervolgingstechnologieën door een hogere rang te bereiken.

Ook heeft Ghost Games ons de terugkeer aangekondigd van Ferrari waardoor je voor het eerst in 7 jaar achter het stuur kan kruipen van enkele van de meest luxueuze en begeerde wagens ter wereld waaronder de F12BERLINETTA

We zijn terug in de Need for Speed-franchise, te beginnen met Need for Speed Rivals. We willen de fans van deze wereldberoemde en bekroonde racegameserie weer de spanning laten ervaren van het merk Ferrari.”

aldus Stefano Saporetti, hoofd Brand Operations bij Ferrari.

AllDrive, het hart van Need for Speed Rivals heeft een innovatieve online functie waarmee je zonder moeite kan wisselen tussen

  • Alleen spelen
  • Spelen met vrienden

Dit zorgt ervoor dat er geen verschil meer is tussen singleplayer en multiplayer dus hou jouw achteruitkijkspiegel goed in de gaten want jouw vrienden kunnen plots, zonder dat je het vermoed, meedoen aan een race of deze verlaten.

Marcus Nilsson, uitvoerend producent bij Ghost Games, vertelde ons:

“De Need for Speed-franchise stelt rivaliteit onder vrienden centraal in games en is daarmee toonaangevend in de branche. Voor het eerst hebben spelers de vrijheid om naadloos van een singleplayer- naar een coöp- of een multiplayer-spel over te schakelen. Met Need for Speed Rivals verzorgen we één game-ervaring met één volledig geïntegreerde gamevoortgang, waarbij de vrijheid om met vrienden te spelen vloeiender en toegankelijker is dan ooit.”

Need for Speed Rivals verlegt de grenzen van racegames met gloednieuwe en verbeterde functies:

  • Next-Gen racen Redview County komt tot leven met verbluffende, uiterst geavanceerde details en weerseffecten die bestuurders dwingen niet alleen aan de achtervolgers te ontsnappen, maar ook aan de elementen.
  • Need for Speed-network verzorgd door Autolog Je kunt statistieken vergelijken en vrienden op elk moment en waar dan ook uitdagen. Vergelijk na afloop je prestaties met zowel je vrienden als je rivalen.
  • Racen in jouw stijl Pas je racemonsters aan met nieuwe lak, speciale kentekenborden, designs, stickers, velgen en prestatie-upgrades.
  • Achtervolgings- en ontsnappingstechnologieën De races zijn intenser dan ooit met elf upgrade-gadgets, zoals turbo-boosts, stoorzenders en EMP voor racers, en schokgolven, wegversperringen en helikopters voor de politie.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights