FilmReview : Extract

Jason Bateman ken je vermoedelijk nog uit de reeks : Arested Development, en de film Hancock waarin hij aan de zijde van Charlize Theron & Will Smith mocht spelen.

Mila Kunis, de meest sexy vrouw uit tal van films zoals : No Strings Attached & de reeks That 70’s Show vervoegd ook de cast samen met Ben Affleck.

Samen vormen ze 3/4de van de cast uit Extract, een geniale  komedie van de makers van Beavis & Butt-Head en Office Space.

 

Wanneer Joel ( gespeeld door Bateman ) zijn zeer succesvolle extractenfabriek kan verkopen en flink kan genieten van het leven,

Extract-Still-3

krijgt èèn van zijn werknemers een zeer rare werkongeval waardoor hij zijn linkerbal verliest.

Zijn vrouw die (gespeeld door Kirsten Wing) heeft alle interesse in sex verloren en papt aan met een zeer domme gigolo.

extract_mila_kunis_posterZ2ijn beste maat die altijd onder de invloed is (Affleck) geeft Joel de meest rampzalige advies.

En alsof dat niet genoeg is blijkt de ubersexy medewerkster (Kunis ) die enkel maar aan geld kan denken , ook een groot probleem voor hem te vormen.

Als je spreekt van een Sjitty life, dan kan Joel ervan meespreken in deze verrukkelijke komedie vol hilariteit en onnozelheden.

Het kwartet van deze kast weet een ijzersterke prestatie af te leveren waardoor we amper van de lachspieren weten te bekomen.

en zonder twijfel mogelijk heeft Mike Judge hier ook iets mee te maken die al reeds bekend is en ervaring heeft dankzij zijn Beavis & Butt-Head & King of The Hill reeks.

Ook zin om te lachen ? dan vind je deze film zeker terug onder het Koch Media label

100 % pure waanzin

100 % lachen gegarandeerd

en een  100% die we deze keer echt vertalen naar een filmscore van

10/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights