FUSE vecht zich naar jouw scherm!

Het is nog niet afgelopen en hier zijn ze dus, Insomniac Games, ontwikkelaar van de populairste games Ratchet & Clank en Resistance, heeft samen me Electronic Arts Inc. bekend gemaakt dat vanaf nu via de winkel en via Origin de eerste game van de bekroonde ontwikkelaar voor meerder platforms beschikbaar is

FUSE

Het speelt zich af in een levendige wereld vol dynamische coöp-actie en innovatieve gevechtstechnieken en geeft je veel vrijheid met de nieuwe LEAP functie waarmee je van hartelust kunt wisselen tussen 4 personages.

Gamen met je vrienden wordt hiermee, door Insomniac Games, naar een hoger niveau gebracht en dus dit heeft Ted Price, CEO en oprichter van Insomniac Games, ons duidelijk laten blijken

“In een markt die wordt gedomineerd door gameseries is Fuse de frisse wind waar gamers op zaten te wachten. Met de exotische wapens, inventieve coöp-mogelijkheden en kenmerkende droge humor biedt Fuse iets origineels voor gamers die op zoek zijn naar een nieuw avontuur om deze generatie consoles mee af te sluiten. De game is van begin tot eind ontwikkeld om de beste coöp-ervaring voor vier spelers mogelijk te maken. Met de functie LEAP kun je naar eigen inzicht als vier verschillende agenten spelen, zelfs als je niet met drie andere gamers samenwerkt. Fuse moet je spelen om het te geloven.”

De game heeft alles van wat je zoekt in een actiegame, je kruipt in de huid van 4 eliteagenten met een reeks aan unieke vaardigheden en wapens om te overleven wat vaak leidt tot onverwachte omstandigheden:

  • Dalton Brooks
  • Izzy Sinclair
  • Jacob Kimble
  • Naya Deveraux

Ze gaan de strijd aan met Raven een paramilitaire organisatie die een vluchtige buitenaardse stof heeft gestolen. Je kan aan de hand van de Xenotech-wapens, die gevoed worden door de buitenaardse stof FUSE, bovennatuurlijke krachten gebruiken en die in de strijd en daarbuiten strategisch gebruiken. Samenwerken is ‘The key to succes’ om de missies tot een goed einde te brengen. Bovendien heb je de mogelijkheid om wapens van je vrienden te combineren om vijanden te doden en Fuse-punten te verdienen.

Fuse-punten kan je dan weer gebruiken om krachtige upgrades te kopen.

Een waar actie game die je samen met jouw vrienden kan spelen!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights