Lords of the Fallen komt naar de Role Play Convention!

Game news PC Playstation Network PS4 Xbox Live Xbox One

Jouw ultieme en laatste kans om meer te weten te komen over Lords of the Fallen zal plaatsvinden op 1 en 2 juni 2013 in Keulen, Duitsland op de

 

ROLE PLAY CONVENTION

Dit zal de laatste kans zijn want een speelbare versie wordt pas offcieel voorgesteld en gepresenteerd op de E3 Beurs in Los Angeles, Californië, in het Los Angeles Convention Center van 11 tot 13 juni 2013.

Deze creatie van CI Games, een snelgroeiende ontwikkelaar en internationale uitgever van interactief entertainment, zal op de Role Play Convention meer informatie vrijgeven over Lords of the Fallen, een komende fantasy action/role-playing game, die verschijnt in 2014 op PC en next gen consoles

Het is een complexe action-RPG met een geavanceerd vechtsysteem die een ongewone en interessante opvatting hanteert inzake de moeilijkheid van de gameplay. Spelers zullen kennis maken, naargelang ze in het verhaal vorderen, met een van de meest epische en unieke fantasie universums binnen het action-RPG genre

Dit is het typische game waar kracht en moed niet de beste methodes zullen zijn maar slim zijn en zuinigheid op het gigantische arsenaal van krachtige wapens en een uitgekiende planning zal jou naar de overwinning kunnen leiden! Fouten maken is geen optie, wie er maakt zal het zwaar te bekopen hebben.

Met veel ongeduld kijkt zelfs Tomasz Gop, de executive producer van Lords of the Fallen, er naar uit om meer details vrij te geven op de conventie, terwijl leden van het ontwikkelingsteam hun licht zullen laten schijnen over enkele features van de game.

Een van de belangrijkste eigenschappen van het spel waarover men zal discussiëren is de gameplay en het afwegen van de moeilijkheidsgraad voor de levels.

“Een uitdaging in games is het balanceren met het verschil tussen willekeur en skills. Ons doel is om de speler te belonen voor de moeite die ze doen. We willen voor een game zorgen waar learning skills en ze beheersen de basis is van de fun”

aldus Tomasz Gop, Executive Producer bij CI Games.

Role Play Convention

 

Geef een antwoord