GTA V pre-order specificaties

Game news Playstation Network PS3 Xbox 360 Xbox Live

Met de naderende release van het O-zo-bekende GTA franchise heeft Rockstar Games de Speciale editie en de Collector’s editie details vrijgegeven voor

Grand Theft Auto V

Met trots geven ze de details vrij voor

 • Xbox 360
 • PlayStation 3

Daarbovenop hebben ze ons ook gemeld dat of je nu de standaard versie, de speciale editie of de collector’s editie besteld, je zal ook toegang krijgen tot de Atomic Blimp in-game voertuig. Bij elke pre-order krijgen spelers de mogelijkheid om met de meest iconische vliegtuigen te vliegen in het luchtruim van Los Santos .

De Speciale Editie bevat:
grand-theft-auto-v-special-edition
 • Grand Theft Auto V – de game
 • Collectible SteelBook met Exclusive Artwork – voorzien van op maat gemaakte kleur en metallic behandelingen uit het detail speciaal gemaakt van de Michael, Trevor en Franklin Artwork exclusief voor deze SteelBook
 • Blauwdruk van de Kaart – exclusieve, 21.5 “x 26,75” map met een blauwdruk weergave van Los Santos en Blaine County
 • Special Ability Boost – Michael, Franklin en Trevor hebben elk een unieke speciale vaardigheid. Met deze boost, zal de speciale mogelijkheidsbar 25% sneller te genereren
 • Stunt Plane Trials – single-player Stuntvliegtuig laten spelers extra uitdagingen nemen verspreid over Los Santos en Blaine County
 • Bonus Outfits, Tattoos en Meer – Michael, Franklin en Trevor krijgen bonus outfits in hun kasten, karakter specifieke tatoeages bij tattooshops, en speciale aanbiedingen van winkeliers in heel Los Santos en Blaine County
 • Extra Wapens – bij het bezoeken munitie winkels in single-player, zullen handelaars speciale wapens in hun inventaris hebben die gratis beschikbaar zijn zoals:
  • De Pistol .50
  • Bullpup Shotgun
  • melee Hammer
In de Collector’s Editie krijg je:
grand-theft-auto-v-collectors-edition
 • Grand Theft Auto V – de game
 • Collectible SteelBook met Exclusive Artwork – voorzien van op maat gemaakte kleur en metallic behandelingen uit het detail speciaal gemaakt van de Michael, Trevor en Franklin Artwork exclusief voor deze SteelBook
 • Blauwdruk van de Kaart – exclusieve, 21.5 “x 26,75” map met een blauwdruk weergave van Los Santos en Blaine County
 • Special Ability Boost – Michael, Franklin en Trevor hebben elk een unieke speciale vaardigheid. Met deze boost, zal de speciale mogelijkheidsbar 25% sneller te genereren
 • Stunt Plane Trials – single-player Stuntvliegtuig laten spelers extra uitdagingen nemen verspreid over Los Santos en Blaine County
 • Bonus Outfits, Tattoos en Meer – Michael, Franklin en Trevor krijgen bonus outfits in hun kasten, karakter specifieke tatoeages bij tattooshops, en speciale aanbiedingen van winkeliers in heel Los Santos en Blaine County
 • Extra Wapens – bij het bezoeken munitie winkels in single-player, zullen handelaars speciale wapens in hun inventaris hebben die gratis beschikbaar zijn zoals:
  • De Pistol .50
  • Bullpup Shotgun
  • melee Hammer
 • Grand Theft Auto V Borg tas met Logo Key – geïnspireerd door de heists in Grand Theft Auto V, deze gewone 10.75 “x 8.5” geldbuidel heeft een pop-up stijl slot en laser gesneden logo sleutel om belangrijke items veilig te stellen. De achterzijde is voorzien van een geperste Rockstar Games logo met een ingelijste ID-venster
 • Grand Theft Auto V New Era 9FIFTY ™ Snapback Cap – deze exclusieve New Era 9FIFTY ™ dop is voorzien van een geborduurd Los Santos logo op de voorkant, een gestikt, zwart Rockstar Games logo op de linkerkant van de drager, een Grand Theft Auto ‘V’ logo applique aan de andere kant, en snapback sluiting voor een verstelbare pasvorm
 • Custom Figuren voor Grand Theft Auto Online – krijg klassieke Grand Theft Auto tekens die je kan gebruiken binnen de Grand Theft Auto Online Character Creation System;
 • Unieke Voertuigen en garage Property – spelers zullen onmiddellijk een garage ontvangen om aangepaste voertuigen op te slaan. In de single-player, zal de garage worden gevuld met de 1930’s stijl Hotknife hotrod en de CarbonRS sportieve fiets. In Grand Theft Auto Online, zullen spelers de high-end Khamelion elektrische auto krijgen.
De Grand Theft Auto V Collector’s Edition wordt verpakt geleverd in een collectible Outer box met een folie in reliëf van het Grand Theft Auto V logo op de bovenkant en afgewerkt met een matte, scuff-bestendig filmlaminering behuizing aan de binnenkant.
Alle versies kunnen nu op voorhand bestelt worden tot en met 17 September 2013

Geef een antwoord