Nieuwe avonturen met Epic Mickey 2: The Power of Two & Jak en Daxter

PS Vita eigenaars zullen nu vast al uitgebreid aan het genieten zijn want Sony Computer Entertainment Europe heeft speciaal voor de PS Vita nieuwe games gelanceerd

 

EPIC MICKEY 2: The Power of Two

The Jak and Daxter Trilogy

De verveling bij de kids zal met deze 2 games volledig weggewerkt zijn en voor een aangename zomer zorgen vol plezier waar dan ook!

Red de magische wereld Wasteland! Epic Mickey 2: The Power of Two dat ontwikkeld is door BLITZ en werd gebaseerd op de laatste Epic Mickey game op PlayStation 3.

De kwaliteit van de graphics zijn behouden, maar de game is volledig aangepast en maakt gebruik van de vele unieke besturingsmogelijkheden van de PS Vita.

Jij vecht samen, als Mickey, met Oswald om de wereld Wasteland te redden en voor altijd te veranderen. Doe dit in verschillende levels, gebaseerd op klassieke Disney Cartoons.

In The Jak and Dacter Trilogy, die je voor het eerst op de PS Vita kan spelen, kunnen fans uitkijken naar deze superspannende actie-en avonturenbundel die werd ontwikkeld door Mass Media & Naughty Dog.

Zij zijn klaar om op heldhaftige wijze te strijden tegen laffe schurken.

Sluit je aan bij de onverschrokken krijger Jak en zijn vreemde sidekick Daxter, en knal je een weg in één van hun 3 grootste avonturen

  • The Precursor Legacy
  • Jak II: Renegade
  • Jak 3

Ontdek hierin levendige werelden vol maffe personages, roekeloze actie en doldwaze humor in uitdagende mini-games.

Sta paraat en red onschuldige stedelingen van de machten van de duisternis.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights