The Witcher 2 komt naar xbox 360?

The witcher 2 was normaal bedoeld als een PC only game, jammer voor de console gamers…of toch misschien niet ? nu blijkt dat Xbox 360 is toegevoegd aan het ESRB.

Dit is een role-playing game waarin spelers de rol van Geralt,een monster slayer

die moet een huurmoordenaar neerjagen  om zijn eigen naam te zuiveren.
Als spelers quests vervolledigen, ze gebruiken zwaarden en magische spreuken om vijandelijke soldaten en fantastische wezens (bv. doden , Spoken, Harpijen, spin-achtige monsters) in melee-stijl te bestrijden;
zijn aanvallen gaan vaak gepaard met snijden geluiden en kreten van pijn.
Bloed-splatter effecten treden op wanneer vijanden zijn geraakt, en de schade leidt soms tot verbrokkeling of onthoofding bloed vlekken en lichaamsdelen

Andere tussenfilmpjes verbeelden Gore en meer intense vormen van geweld:

een close-up van een afgehakt hoofd, een ingetogen vrouw ogen krijst gekerft uit (off-screen), een karakter is gecastreerd (niet afgebeeld) voor zijn keel is doorgesneden.
In de loop van het spel zijn een aantal vrouwelijke personages  topless, afgebeeld er is ook een vluchtig beeld van schaamhaar als een vrouw duikt in het water.

Spelers initiëren korte filmpje  die in verschillende mate van seksuele activiteit weten te weergeven:Sommige sequenties tonen een cocaïne-achtige substantie die wordt gesneden in lijnen; een andere scène toont een man zijn rug als hij snuift de stof Taal zoals ‘f ** k’, ‘sh * t,’ en ‘c * nt’ is te horen in de dialoog.

voor wie nog niet weet wat the witcher 2 is , hieronder een trailer

 

het spel heeft in totaal 16 eindes, dus hoe je het spel speelt, het einde staat niet vast

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights