F1 2011 gepresenteerd voor Playstation Vita

Op de Tokyo Games Show werd vandaar F1 2011 gepresenteerd voor Playstation Vita

 

F1 2011 voor PlayStation Vita is ontwikkeld om het maximale te halen uit de unieke mogelijkheden die het platform biedt en is gemaakt voor FORMULA ONE™ racen onderweg.  De eerste video is samengesteld uit work-in-progress materiaal en onthult een aantal belangrijke features zoals een twee-tegen-twee co-op mode en het racen met 4 spelers.

In F1 2011 voor Playstation Vita zal alle officiële teams, piloten en circuits bevatten van het 2011 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™. Spelers kunnen een seizoen lang meedingen naar de ultieme prijs in motorsport, inclusief de testritten en kwalificatiesessies.  Je kunt ook één enkele GRAND PRIX™ rijden of tijden neerzetten in de Time Trial mode. Een bijkomende en uitgebreide Challenge Mode leent zich perfect tot draagbaar spelen, je moet een uitgebreide reeks aan objectieven vervolledigen, inclusief checkpoint-, gate- en inhaalmanoeuvres.

Spelers kunnen ook onderweg tegen elkaar racen in verschillende multiplayer modes.  Gamers kunnen een GRAND PRIX doen met vier spelers, wedijveren tegen elkaar in de Time Trials of samen met een vriend wedijveren in de twee-aan-twee co-op career mode in F1 2011.  Je kunt de multiplayer modes zowel online als via PlayStation Vita’s WLAN verbinding spelen.  Gamers kunnen hun eigen speelervaring aanpassen in de solo en multiplayer modes door de afstand van de race aan te passen, hun auto bij te stellen en te kiezen uit verschillende opties qua hulpmiddelen bij het racen & qua keuzes inzake banden, brandstof en weersomstandigheden.

De PlayStation Vita en Nintendo 3DS™ versies van F1 2011 worden ontwikkeld bij Sumo Digital en Codemasters Birmingham; de releasedatum wordt nog bevestigd.  F1 2011 releast voor Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft®, PlayStation®3 computer entertainment system en PC Games For Windows® op 23 September

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights