ACTIVISION komt met speciale upgrade voor Call of Duty: Ghosts op PlayStation

Game news PC PS3 PS4 Wii-U Xbox 360 Xbox One

Activision Publishing Inc., een dochtermaatschappij van Activision Blizzard, denkt werkelijk aan hun gamers.

Zo laten ze weten dat ze voor de PlayStation en zijn upgrade programma een mogelijkheid voorzien om, voor euro10, te upgraden van PlayStation 3 naar PlayStation 4 voor

CALL OF DUTY: GHOSTS

“Vandaag kunnen we melden dat iedereen die Call of Duty: Ghosts koopt voor de PS3 tijdelijk een upgrade kan doen naar Call of Duty: Ghosts voor de PS4 voor een tijdelijke adviesprijs van slechts $10, €10, of £10. Via verkoopprogramma’s die zijn aangekondigd door Amazon en GameStop kunnen spelers ook voor $10 upgraden van de Xbox 360-versie naar de Xbox One-versie van Call of Duty: Ghosts. We hebben eerder ook al aangekondigd dat spelers tijdelijk alle inhoud van hun Season Pass en al hun opgeslagen spellen kostenloos mee kunnen nemen binnen een console-familie. We hebben de beste fans ter wereld en we willen deze overgang voor hen zo vloeiend en eenvoudig mogelijk maken. En er komt op dit front nog meer nieuws aan. Houd ons dus in de gaten! “

aldus Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing, Inc.

De game wordt uitgegeven door Activision en ontwikkeld door Infinity Ward en zal beschikbaar zijn vanaf 5 november 2013 voor:

  • Xbox 360
  • PlayStation 3
  • Windows PC
  • Wii U
  • PlayStation 4 (latere datum)
  • Xbox One (latere datum)

Geef een antwoord