The Lord of the Rings: War in the North Launch Trailer

In The Lord of the Rings: War in the North zijn gamers onderdeel van het drie character bondgenootschap van Farin de Dwerg, Eradan de Mens en Andriel de Elf. Elk karakter beschikt over verschillende krachten en vaardigheden die nodig zijn om de vijanden te verslaan. Spelers moeten samenwerken om te overleven. Beleram, de gigantische adelaar, geeft belangrijke ondersteuning aan het bondgenootschap en kan door spelers opgeroepen worden om strategische aanvallen uit te voeren tegen hordes Orcs, Trollen en andere meedogenloze wezens van Midden-Aarde.

The Lord of the Rings: War in the North combineert bruut geweld met een geweldige co-op ervaring voor spelers in een reis door een origineel verhaal in het duistere Midden-Aarde, zoals deze is weergegeven in de oorspronkelijke boeken” aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development, Warner Bros. Interactive Entertainment.  “De game beschikt over hoge kwaliteit graphics en aanpassingsmogelijkheden van de karakters, perfect voor The Lord of the Rings fans.”

The Lord of the Rings: War in the North ondersteunt zowel lokaal als online co-op. Het bondgenootschap kan gevormd worden met twee of drie spelers via LAN, online of tot maximaal twee spelers via split screen. Een sterk bondgenootschap wordt gevormd door sterke medespelers. Spelers kunnen hun karakters aanpassen en upgraden en hun voordeel doen met de duizenden wapens, pantser stukken en unieke vaardigheden. De game ondersteunt ook single player modus met AI.

De Collector’s Edition van de game is ook vanaf morgen beschikbaar op PS3, Xbox 360 en PC. Deze versie bevat een exclusieve sneeuwtrol figurine, een speciale War in the North art collectie van de characters, vijanden en omgevingen van de game, een DVD over de muziek uit de game en platform specifieke digitale content.

 

NVIDIA heeft samengewerkt met Warner Bros. Interactive Entertainment en Snowblind Studios om ervoor te zorgen dat de PC versie van The Lord of the Rings: War in the North gebruik maakt van de 3D beeldkwaliteit van NVIDIA® 3D Vision™ technology. 3D Vision, dat PC gamers een ultieme meeslepende 3D ervaring biedt, voegt een nieuwe dimensie toe aan de game-ervaring doordat gebruikers kunnen genieten van de adembenemende werelden van The Lord of the Rings: War in the North in levensecht stereoscopisch 3D.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights