GIGABYTE Z87X-UD7 TH van GIGABYTE is een echt paradepaard

Nu de Feestdagen voorbij zijn , kan het wel een leuk moment zijn om onze PC systeem te upgraden.

Gigabyte brengt dan ook een gloednieuwe moederbord op de markt met de dual port Thunderbolt 2 die de GIGABYTE Z87X-UD7 TH moederbord aan boord draagt.

Falcon Ridge is de codenaam van de nieuwe Intel Thunderbolt controller die tot een 20 GB oer secibde aabjab, verdeelt over 2 kanalen per poort.

Henry Kao, Vice President of GIGABYTE Motherboard Business Unit

 GIGABYTE is delighted to announce official certification of Intel’s latest Thunderbolt™ technology on our flagship 8 series motherboard,” commented.

“This underlines our commitment to offering our customers the absolute fastest connectivity options, placing GIGABYTE at the forefront of technological innovation.

Jason Ziller, Intel’s director of Thunderbolt Marketing

Thunderbolt™ delivers unparalleled performance, flexibility and simplicity to personal computing,”

“As the first Dual Thunderbolt™ 2 motherboard from GIGABYTE, the Z87X-UD7 TH introduces new and exciting possibilities for enhanced media creation processes and 4K video workflows.

Dus wat is die Thunderbolt 2 nu precies?

image036

De nieuwe Thunderbolt 2 bouwt verder op de succesvolle eerdere versies terwijl hier ook voor de integratie werd gezorgd van de totale capaciteit voor bandweide tot een snelheid van 20GB per seconde.

Dubbel zo snel!

Dit levert dan terug tal van voordelen zoals beelden die in 4K weergeven worden op je scherm aan 20 FPS.

De Z87X-UD7 ondersteunt de laaste nieuwe generatie van Intel COre processors en word zo een echte vlaggenschip voor GIGABYTE.

Met een totale vermogen om tot 4 SLI’s aan te sluiten en Crossfire grafische configuratie gecombineerd met een ongelooflijke digitale VRM voor de processor en het geheugen.

image043

Een ware must voor de DO It Yourselfers onder ons.

Een gloednieuwe Easytune zorgt ervoor dat via een simpel interface zelfs de onervaren beginners goed hun weg kunnen slaan in de Tuning skills die er te bieden word.

Met een afzonderlijke PCI is er een slot voorzien voor de laatste nieuwe WIFI en Bluetooth technologie om zo een snel

image047De laatste nieuwe moederbord van Gigabyte ondersteunt ook 9 strategische geplaatste onboard systeem ventilatoren, met zelfs een CPU optionele ventilator die aangesloten kan worden aan een water pomp, om zo geconfigureerd te worden om op volle capaciteit te draaien.

Tot slot zorgt een krachtige audio chip ervoor dat een hoge capaciteit versterker je headset een boost geeft van  600 decibel.

Om zo van een vollere bereik te genieten met dynamische geluid en kraakheldere klanten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights