DESTINY BETA behaalde overdonderende cijfers!

Tot vorige week zondag (27/07/2014)  was het mogelijk om de beta van Destiny te spelen.

Bungie & Activision Publishing Inc. staan verstelt en zijn enorm opgelaten over het succes dat deze reeds behaalde en dit tijdens de zomervakantie waardoor veel mensen op vakantie zijn en dus ook niet konden deelnemen!

Het is deze beta dat hen de mogelijkheid gaf om het spel nog te verbeteren door belangrijke informatie te verzamelen voor wanneer de titel volledig uitkomt.

Het was een waar succes voor

DESTINY

Ongelooflijk of niet, maar slechts  4.638.937  unieke spelers namen deel aan deze beta.

Wij bij Playr00m.be namen ook deel aan deze beta en wees gerust het is meer dan de moeite waard om dit spel aan jouw collectie toe te voegen!!!

Ook hebben wij minimaal problemen ondervonden, slechts 1 keer op de hele beta periode hadden wij een probleem met de connectie, dus bewijst dit zeker dat het al goed op weg is naar perfectie!

“Dit is de grootste bèta van deze console generatie en de grootste console beta ooit voor een nieuwe video game IP. Een bèta hosten op deze schaal is een ongelooflijke prestatie, dus we zijn erg blij met de fenomenale reactie. De bèta is slechts een voorproefje van wat er gaat komen. We tellen de dagen af tot onze lancering op 9 september.”

zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing.

“We stonden versteld van het aantal mensen die de bèta hebben gespeeld. We hebben zelfs onze eigen doelen overtroffen en de feedback was erg waardevol. We kunnen de gemeenschap niet genoeg bedanken, de reactie was nederig en in de komende weken zullen we hard werken om ervoor te zorgen dat Destiny op de dag van lancering voldoet aan de verwachtingen.”

Voegt Pete Parsons, COO van Bungie eraan toe

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights