Heel wat nieuws voor MIDDLE-EARTH: SHADOW OF MORDOR

Game news PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Vanaf 3 oktober 2014 kunnen jullie allen jullie eigen pad verder zetten in de wereld van The Lord of The Rings.

Zo is het dus mogelijk om dieper het ontstaan te leren kennen en wat er allemaal gebeurde voor en na dat Sauron terugkeerde.

Dit ontdek je dus grotendeels in

MIDDLE-EARTH: SHADOW OF MORDOR

In deze trailer krijg je dus de ervaringen van Troy Baker (The Last of Us, Batman™: Arkham Origins), die de rol van Talion vertolkt, en Alastair Duncan (Mass Effect, Uncharted 3), die als Celebrimbor schittert, bij het creëren van de game.

En dit is natuurlijk nog niet alles!!

Ook laten Warner Bros. Interacactive Entertainment & Monolith Productions jullie even genieten van een stukje van het verhaal waar Tallion uit is op oorlog met de dienaren van Sauron, de Black Captains.

Deze Black Captains dwongen Tallion de moord op zijn zijn en vrouw te aanschouwen!

Alsof dit nog niet voldoende is gaan ze zelfs nog een stapje verder met jullie te verwennen met de onthulling van de Season Pass voor Middle-Earth: Shadow of Mordor!

Zo kunnen jullie jouw game ervaring zelfs nog verder uitbreiden met heel wat nieuws zoals:

  • Exclusieve ‘Guardians of the Flaming Eye’ Orc Warband missie: Spelers staan voor de Black Gate oog in oog met Sauron’s elite Defenders en verdienen de Rising Flame rune.
  • Vroegtijdige toegang tot de ‘Trials of War’ challenge serie: In deze serie van challenge modi testen spelers hun vaardigheden tegen een select legioen van Sauron’s troepen en bouwen zij aan hun eigen faam door hun beste score te posten op het Challenge Leaderboard.
  • Gloednieuwe story missies met uren aan gameplay: Lord of the Hunt – Jaag op de wilde beesten van Mordor, terwijl je verborgen holen ontdekt, unieke runes verdient en het opneemt tegen machtige monsters. The Bright Lord – Speel als Celebrimbor, de grote Elven smid van de ‘Second Age’ en strijd tegen Sauron en de macht van zijn krachten
  • Toegang tot toekomstige content: Waaronder runes, skins en additionele toekomstige add-on content.

Geef een antwoord