EMERGENCY 5 aankondiging

Game news PC

The roof!The roof! The roof is on fire ! dus bel maar snel het team van “Emergency 5”

 

EMERGENCY 5 is het nieuwste deel in de cult reddingsstrategie simulator serie die spelers uitdaagt met beproevende reddingsmissies.

EMERGENCY 5 wordt ontwikkeld door de Duitse studio Sixteen Tons Entertainment, en is gepland voor lancering in oktober 2014 als een Standard en Deluxe uitgave voor PC.
20140806_E5_screenshot_02

In EMERGENCY 5 nemen spelers de leiding over uitdagende reddingsmissies in drie grote, gedetailleerde omgevingen. Hiervoor hebben zij een enorme hoeveelheid voertuigen en actiebrigades tot hun beschikking en moeten zij ervoor zorgen dat iedereen op het juiste moment op de juiste plaats is.

20140806_E5_screenshot_04

Alleen de juiste strategie kan orde scheppen in de chaos. In de co-op modus (4 spelers) vormen spelers een team om speciale multiplayer gebeurtenissen op te lossen. Met de verbeterde editor kunnen spelers hun eigen content maken en aanpassen en met de grote community delen.

Spelkenmerken:

  • Honderden uren aan speeltijd met uitdagende, grootschalige reddingsoperaties. De missies en catastrofes worden steeds opnieuw opgebouwd, wat zorgt voor nieuwe en verrassende situaties.
  • Drie gedetailleerde omgevingen: Berlijn, Hamburg, en München, die zorgvuldig ontworpen zijn op basis van hun tegenhangers in de echte wereld. De Deluxe uitgave biedt een vierde omgeving: Keulen.
  • Meer dan 20 grond- en luchtvoertuigen van politie-, brandweer-, redding-, en technische noodhulpbrigades staan klaar voor hun volgende opdracht.
  • In de multiplayer modus bundelen tot 4 spelers hun krachten in open omgevingen met speciale multiplayer gebeurtenissen.
  • Een volledig nieuw ontwikkelde Engine zorgt voor de beste EMERGENCY graphics aller tijden. De technologie van vorige delen is hiervoor niet gebruikt.
  • Met het geheel vernieuwde control system is de besturing van EMERGENCY 5 voor alle spelers intuïtief en aangenaam. Interactieve tutorials zorgen ervoor dat zelfs nieuwe spelers er snel mee uit de voeten kunnen.

In de krachtige editor kunnen tot 2 spelers hun eigen omgevingen bouwen en samenwerken op hetzelfde project.

Geef een antwoord