De legende start nu, Follow your “Destiny” !

De Legende start vandaag, 9 september 2014.

Sinds 1 min na middernacht zijn de servers op volle toeren geopend voor wat toch de meest epische spelervaring kan worden van het moment.

We hebben het natuurlijk over Destiny.

De Meest gepre-orderde game van het moment, met al 180 awards en nominaties, haalde in juli meer dan 4,6 miljoen mensen aan die met zijn allen de console bèta testen?

battleground_desktop_1

Met de lancering van Destiny komt ook de Destiny Expansion Pass, deze bestaat uit 2 delen.

Expansion 1 & 2.

Splinternieuwe verhaallijnen, CO-Op activiteiten en competitieve multiplayer Arena’s , samen met tal aan nieuwe wapens, uitrusting en Gear.

DestinyVoor maar $34,99.

Los zijn Expansion I en Expansion II bij de release voor $19,99 verkrijgbaar.

Expansion I wordt uitgebracht in december, Expansion II volgt kort erna.

In Destiny ben je Guardian van de laatste stad op aarde en in die hoedanigheid ga je op ontdekking naar de oude ruïnes van onze zonnestelsel.

Je beweegt je in een sociaal en levend universum waarin ook andere spelers actief zijn. Je reizen strekken zich uit van de rode duinen van Mars tot de weelderige jungles van Venus.

En terwijl jij en je vrienden eropuit trekken naar de sterren herontdekken jullie de schatten en geheimen die verloren zijn gegaan na de ineenstorting van de mensheid – zo creëer je al doende je eigen legende.

In de loop van je avonturen word je sterker en steeds beter in het hanteren van de zeldzame en exotische wapens en de gear die je ter beschikking hebt (en krijgt) – gaandeweg ontwikkel je superieure vaardigheden.

DestinyDestiny

Behalve dat je de loop van het verhaal kunt volgen, biedt Destiny je ook de mogelijkheid dat jij je karakter in unieke situaties brengt waar je ofwel moet samenwerken ofwel moet strijden, denk er daarbij bijvoorbeeld aan dat je zij aan zij met je vrienden – of juist tégen hen – vecht in The Crucible. The Crucible is Destiny’s competitive multiplayer mode met talrijke playlists en maps; verspreid over de hele Melkweg omvat de mode diverse omgevingen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights