Theatrhythm Final Fantasy : Curtain Call Demo in Nintendo E-shop

(3)DS Game news Wii-U

In de aanloop naar de release van THEATRHYTHM FINAL FANTASY CURTAIN CALL later deze maand kondigt SQUARE ENIX aan dat fans een gloednieuwe demo van de game kunnen downloaden in de Nintendo eShop.

De demo bevat de tracks “J-E-N-O-V-A” uit FINAL FANTASY® VII: ADVENT CHILDREN® en “Edgar and Sabin’s Theme” uit FINAL FANTASY VI die tot 30 keer opnieuw gespeeld kunnen worden. Daarnaast krijgen spelers die de demo downloaden automatisch meer personages tot hun beschikking in de volledige versie van de game.

Naast de lancering van de demo is ook een nieuwe video beschikbaar met daarin personages en scenario’s uit de FINAL FANTASY XIII-serie (FINAL FANTASY XIII, FINAL FANTASY XIII-2 en LIGHTNING RETURNS™: FINAL FANTASY XIII).

final

Geef een antwoord