Season pass Lego : Batman 3 -Beyond Gotham aangekondigd

Voor de eerste keer in de blokkerige geschiedenis van LEGO , zal er een Season pas  mogelijk zijn om aan te kopen.

In LEGO Batman 3 : Beyond Gotham zal de Season pass je toegang geven tot de 6 DLC pakketten met elk een unieke thematiseerde misse level en free to play mode in de storyline.

 

Meer dan  40 personages, voertuigen, achievemens en veel meer zullen hun opwachting maken in de DLC packs die vanaf  14 november beschikbaar komen.

De eerste  3 komen samen met de release, de volgende  3 worden later aangekondigd.

De Season Pass is beschikbaar voor PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3 en PC voor € 14,99.

Ieder pakket kan los gekocht worden voor € 2,99.

LB3 DLC Season Pass_ENG

De Season Pass bevat:

  • The Dark Knight Pack (beschikbaar op 14-11-14)
    • Ervaar de bloedstollende achtervolgingsscène uit de iconische film, compleet met stoere voertuigen en explosieve actie. Kruip in de huid van de legendarische Dark Knight en Commissioner Gordon, evenals de Joker en zijn handlangers terwijl ze Harvey Dent’s politiemannen achterna zitten. Bane en Catwoman uit de derde film zijn ook speelbaar.
  • Man of Steel Pack (beschikbaar op 14-11-14)
    • Help Jor-El, zijn vrouw Lara en hun robot Kelex om de jonge Superman “Kal-el” de ruimte in te sturen naar de veiligheid van de aarde terwijl Krypton verandert in chaos. Zoek je weg naar Jor-El’s huis, vecht tegen General Zod’s binnenvallende troepen en neem het op tegen Zod om Superman te redden.
  • Batman 75th Pack (beschikbaar op 14-11-14)
    • Speel als de Joker en Harley en zet verschillende delen klaar voor de viering. Kruip in de huid van Batman en speel als een aantal van de meest iconische verschijningen van Batman door de jaren heen, zoals zijn eerste verschijning in Detective Comics #27.
  • Access to Future DLC Content

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights